Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wierzycie w PRAWDZIWĄ MIŁOŚĆ ?

Polecane posty

Gość gość

Ja chyba już stracialm nadzieję zakochalam sie myslamam że to ten jedyny ta z****** prawdziwą miłość. Ale nie nie pykło. To było tylko zauroczenie. A wy wierzycie prawdziwą miłość ?

>>>Wierzycie w PRAWDZIWĄ MIŁOŚĆ ?<<< x Tak :). x Choć ostatnio... x trochę mniej :(.

Gość gość
mozesz kochac nawet jesli ktos nie bedzie Twoim partnerem. Podoba Ci sie postawa, przekonania, zainteresowania, realizacja... to co wybiera. Jeśli dokonał odpowiedniego wyboru i pamiętaj że Ty też możesz się mylić. Wybierasz i odżucasz ale to nie znaczy że ktoś nie może kochać Cię mimo wszystko ani Ty kogoś, również płeć ta samą

Przede wszystkim należałoby zdefiniować pojęcie ,,prawdziwej miłości". Bo moim zdaniem każda jest prawdziwa, nawet ta nieodwzajemniona czy krótkotrwała

Gość gość
Ja sie zakochalam i zdaje mi sie że to prawdziwą miłość. Ale wątpię bo moj wybranek który o tym nie wie jest żonaty. Czyli prawdziwą miłość platoniczna.

Gość gość
Ja jestem niepoprawna romatyczka i wierzę w prawdziwą miłość. Zawsze przyjdzie nie wiesz kiedy i gdzie ale istnieje. I to jest taki podniecajace ja jeszczr nie znalazlam ale wiem że kiedys do mnie przyjdzie i będę szczęśliwa z druga polowka aż do koca naszych dni. FOREVER...

Gość gość
Im jestem starsza tym coraz mniej wierzę. Może dlatego że tę "prawdziwą miłość" to ciężko zdefiniować i człowiek szuka po omacku. Potem się okazało że można wybierać "tego jedynego" wg 100 różnych kryteriów których priorytety z biegiem lat mogą ulageć zmianie. A teraz kiedy jestem po 30-tce to widzę że koniec końców większość ludzi dobiera się w pary u trwa na zasadzie ...przyjaźni. Im jestem starsza to tym bardziej widzę że większość z tych związków trwałych to tak naprawdę para kumpelska :O tylko że ogólnie się to tak nazywa "miłość". Ja jestem rozczarowana tym.

Gość gość
Ta wasza miłość, to tylko duża dawka dopaminy i noradrenaliny...

>>>Ta wasza miłość, to tylko duża dawka dopaminy i noradrenaliny...<<< x która zawsze pojawia się w obecności jednej i tej samej osoby :) :) :).

Gość gość
W każdym wieku może sie przytrafić prawdziwą miłość nawet 80 latce. :)