Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Buhaha facet na czacie erotycznym doladowal mi tel za 10 zl i go nabralam ze..

Polecane posty

Gość gość

Oklamalam go ze umowie sie z nim na sex haha kretyn mysli ze za dyche sobie będzie ruuchal dowoli. I jeszcze udaje specjalnie glupia chętna i naiwna .. masakra ale ludzie sa tępi. Pewnie mysli ze zlowil idiotke i za darmo poruucha. Leje ze śmiechu! Nie wiem teraz jak go pogonic powiedziec wprost zeby s*******al czy cos sklamac zeby za bardzo nie urazic :P

Gość gość
Ja jestem facetem i też tak robie, w zeszłym tygodniu udając kobiete wydębiłem od frajerów trzy doładowania po 20zł :D🖐️ przynajmniej nie musze kasy na telefon wydawać haha

Gość gość
Jak to robisz? Tez chce doladowanie

Ja miałam znacznie inną sytuację. Sąsiad ok. 15 lat starszy przez jakiś czas zaczepiał mnie na ulicy, wyrwał od mojego kolegi mój numer i zaczął do mnie pisać, więc grzecznie mu wyjaśniłam że na chwilę obecną nie mam nic na koncie (mama regularnie daje mi co miesiąc kasę ale poszło na inne cele:D) to ten frajer doładował mi konto za 10zł, bo koniecznie chciał ze mną popisać:D🖐️ Faceci to są jednak czasem naprawdę żenujący:D🖐️

Gość gość
Ja mimo wszystko mam wyrzuty sumienia :P gdybym chciała to bym codziennie tak robila wtedy to był wyjątek bylam naprawdę w potrzebie. I to jeszcze chcialam za 5 a on dal za 10 jaki gest! :D

Gość gość
17:12 Wbij na czat napalrncow naobiecuj coś pofantazjuj i najlepiej ze ci się net konczy w tele i zaraz stracicie kontakt trafisz na frajera co lyknie.