Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość smutnaa

teściowa nie chce mi pomóc

Polecane posty

Gość gość smutnaa

Pierwszy raz jestem tutaj i chciałam wylać wiadro pomyj na teściową :\ mieszkam z narzeczonym na górze u teściów, rodzice są na dole. Teściu ma swoją firmę transportową a teściowa sklep spożywczy. Czasy trudne, a mnie z półrocznym dzieckiem trudno jest cokolwiek znaleźć, tak dorywczo bo studiuje :\ no i poprosiłam aby mnie u siebie zatrudniła, to lampucera odmówiła twierdząc że nie mam doświadczenia i nie będę miała z kim dziecka zostawić. W sumie mogłaby się zająć szkrabem a ja bym ją zastąpiła co za problem. Powiedziała że jestem bezczelna, wkurzyłam się ipowiedziałam że lepiej sobie ze sklepem poradzę bo mam studia a ona po zwykłej zawodówce :\ to jeszcze poleciała na skargę do teścia i narzeczonego :\ i kazał mi ją przeprosić, a niech spada żmija :\

Gość gość
Popieram komentarz goscia z 18:42

Gość gość
Już ci pomogła biorąc taką debilę pod swój dach

Gość gość
Ale tempa dzida z ciebie

Gość gość
Trzeba było tumanie nie rozkładać nóg tylko skonczyćte swoje z****** studia pewnie b.ambitny kierunek ha ha ha ,wynając mieszkanie i znależc pracę. Sądzę ze topik jest prowokacją ale w realu i takie debilki się zdarzają co to nazywają chłopaka matkę teściow,.Ja gdyby mnie cos takiego spotkało wypadłabyś z góry na ryj.

Gość gość
Tak, jasne prowo :( musiałam ją przeprosić, wielka pani bez wykształcenia :( ja studiuje ekonomię, więc będę miała dobry zawód a nie po zawodówce jak patologia. Nawet nie chciała ani razu z marcelkiem zostać, bo oh ah do teatru i do kina jadą :( i sami mamy sobie radzić albo opiekunkę wynająć, to jakiś obłęd:(

Gość gość
U nas w Tesco szukają kogoś po ekonomii - tylko musisz umieć zliczyć do 10.

Gość gość smutnaa
Mam większe wymagania niż kasa na Tesco :( nie po to się uczę aby tak nędznie skończyć!

Gość gość
Skonczysz jeszcze gorzej ty warachowana zimna suko.

Gość gość
Ale się goraczkujecie. Prowo wali na kilometr

Gość gość smutnaa
Leczcie się psychiczni ludzie prowo i prowo :( mam dennych teściów i narzeczonego pantoflarza , cóż zrobić..

Gość gość
Patologia z własnymi firmami :D A damesa ekonomistka tylko pupy umiała dać, zaciążyć i wbić się komuś do domu :D Ale trolling niezgorszy :)

Gość gość
Bo patologia. :( kasę na sklep miała od teścia, udaje wielką panią . Goowno by osiągnęła zdana na własną pracę :(

Gość gość
gość dziś może ale dał sam nie na wydrę a synowa dała d**y synkowi i myśli że zapłata jej się należy od teściów musi nabrać doświadczenia

Gość gość
Autorko,nie rób z siebie bardziej głupiej niż jesteś.Jesli nawet to prowokacja to pasuje jak ulał do twojego charakteru a i tesciowa kiedys by ci się taka przydała ktora dwa razy dziennie wspólnie z tesciem sprawili by ci porządne lanto. Poza tym jesteś do bólu śmieszna z tym beznadziejnym topikiem,masz trudnosci w budowaniu zdań,z interpunkcją ,no ale przecież tyś"studentka" po zawodówce więc wybaczam uchybienia.

Gość gość
Autorka jest konkubentką!!!! ale bidulka marzy być synową tylko nikt jej nie chce.

Gość gość
autorko - teściową ma się po ślubie!!! a to jest obca kobieta, którą w dodatku chcesz wygryźć z pracy i uwiązać ze swoim dzieckiem - może dochody ze sklepu też chcesz zabrać a jej zapłacić tyle co opiekunce, co?