Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądzicie o ludziach,którzy nigdy nie byli za granicą na wakacjach?

Polecane posty

Gość gość

co sądzicie o ludziach,którzy nigdy nie byli za granicą na wakacjach?

Gość gość
Że nie byli nigdy za grznicą na wakacjach nic więcej

Gość gość
ja nigdy niebylem i mam gdzies zagranice,dobrze mi tutaj;-)

Gość gość
to nie jest obowiazek

Ja byłam za granicą na wakacjach kilka razy, ale najczęściej zostaje w Polsce w swoim mieście, bo za granicą niestety nie mam źródeł żeby ogarnąć sobie coś dobrego :)

Gość gość
10 lat podróżowałem i pracowałem w Europie.Nie wypowiadam się negatywnie na temat takich ludzi ale różnice w światopoglądzie są widoczne.

Gość gość
Małpiszonie,wiesz co , nie wierzę w te twoj***ajeczki o tym ćpaniu, codziennie jesteś na kafe, piszesz niekiedy sensownie, składnie sklejasz zdania,nie robisz błędów, ludziom ktorzy cię hejtują, obrażają, szybko odpisujesz,więc nie masz opóźnionej reakcji, jakbyś tak ćpała jak piszesz, nie byłabyś w stanie nawet patrzeć się w monitor, tylko nie wiem po co to robisz? chcesz być tym kim nie jesteś,żebyś stala się kimś więcej niż szarą osobą,żeby zwrócić uwagę na siebie w ten sposób?

Wiesz co Ci odpowiem? :) Nie ćpam zamulaczy. Wszystkie maczanki, Mocarze, Kosiarze i inne chwasty do jarania sprawiają, że człowiek nie jest w stanie normalnie funkcjonować, bo one ryją beret niewyobrażalnie. Ja biorę stymulanty, po tym człowiek jest pobudzony. I nie ćpam do nieprzytomności, na więcej, czyli na takie stany mogę sobie pozwolić jedynie na imprezie, za dnia dawki rozsądne, do 4 porządnych kresek maximum, nie więcej. To że ćpać lubię to każdy wie, nie raz byłam ućpana że zachowywałam się jak warzywo, ale ludzie, bądźmy obiektywni, prócz weekendów to ja do takich stanów się nie doprowadzam :)

Gość gość
mi też kilka lat temu ,pare razy zdarzyło się wciągnąć coś z " wyższej półki'' nie żadne dopalacze za 20 zł, byłam wtedy pobudzona, chciało mi się imprezy, towarzystwa, miałam tzw. słowotok, nigdy w życiu w takim stanie nie siedziałabym w domu przed kompem i pisała na kafe, dlatego ci nie wierzę...znam też kilka osób ,ktore zażywają od czasu do czasu i nie zachowują się tak jak ty, gdybyś tyle ćpała, twój mózg byłby już tak przeżarty,że nie potrafiłabyś skleić ani jednego zdania