Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki mankament z tym samochodem jest

Polecane posty

Gość gość

Toyota Auris HYBRID Touring Sport Prestige 1,8. Wpiszcie se do allegro i za 13 tys auto i mi cos noegra niezatanio jakis mankament pewnie bedzie

Gość gość
na alegro są same trupy z niemiec - kupowane na placu przez handlarzy i sprowadzane do kraju - tutaj kosmetyka i masz 10 letnie auta z przebiegami 120-170 tyś :D silnik zalany doktorem żeby nie przeciekał i jechana - po pierwszej wymianie oleju wychodzi co to za igła hahah

Gość gość
To skad kupowac fajne auto ehh narazie mam tylko 11 tys ale jak bede studiowal pracowal i zylowal to moze do wakacji uzbiebram do 20 tys

Gość gość
Przecież w opisie aukcji napisane jest że samochód jest leasingu.

Gość gość
Będziesz miał do spłacenia raty leasingowe 1400zł miesięcznie.Autko fajne

Gość gość
Toile kosztuje 14 tys czy wiecej z tym lesingem poczatkuje narazie tak tylko zerklem na hybrydy z ciekawosci i nizd**y niewierze zeby hybryda mogla byc za 13 tys

Gość gość
Zadzwoń i zapytaj ile jest do zapłaty tego leasingu ale nikt ci nie sprzeda auto w tak okazyjnej cenie :-)

Gość gość
Askad wiesz zeto leasing gdzie to wyczytales?

Gość gość
jak kupować samochód w polsce 1 kupujesz w salonie nowy na gwarancji 2 -otwierasz pierwszy lepszy portal z ogłoszeniami moto - szukasz ofert tylko z polskich salonów i od pierwszego właściciela bez pośredników w postaci handlarzy - dzwonisz i pytasz czy są dokumenty - jazda próbna jeśli wszystko ok to zabierasz auto do zaufanego dobrego warsztatu na przegląd przed zakupowy i sprawdzasz czy wyniki przeglądu są zgodne z tym co mówi właściciel np czy faktycznie nie był bity itp - jeśli mechanior nie ma większych zastrzeżeń do stanu technicznego, każesz mu się przejechać i jeśłi dalej wszystko ok to możesz kupować - jeśli masz faktycznie dobry warsztat z lakiernikiem i mechanikiem to nie pozwolą Ci kupić kupy w papierku :)

Gość gość
Dzieki jak bede kupowal czyli dorobie troche tobede szukal wmiare cos normalnego i jako tako wygladajacego bo zwykle disle do 13 tys to same jakies zlomy jak sie patrzylem na alegro

A czego ty się spodziewasz po dieslu za 13 tys ? Ja mam teraz do wymiany pasek rozrządu i zapłacę za to prawie 2 tys. Gdybym używał złego paliwa, to miałbym do wymiany jeszcze wtryskiwacze i turbosprężarkę za prawie 6 tys. Może masz jeszcze ochotę na dwumasowe sprzęgło ? Ktoś, kto sprzedaje względnie nowego diesla za 13 tys., pozbywa się go, by tych kosztów uniknąć.

Auto Skup Mazowsze Kupimy Twoje auto niezależnie od stanu technicznego.. Każda marka , Każdy model.. Osobowe i dostawcze.. Darmowa wycena i dojazd do klienta.. Działamy na terenie całego województwa Mazowieckiego i okolic.. Płacimy nawet do 90% ceny rynkowej za auto , uczciwie i bez ukrytych opłat.. Jesteśmy od 1993r na rynku motoryzacyjnym. Kontakt: 880-163-880 7dni w tygodniu. *Zapraszamy*

Gość teklazx
Ja bym w wątpliwych sytuacjach postawiła na profesjonalną wycenę. W mazowieckim śmiało pytaj o taką w http://autowyceny.pl/ - rzeczoznawca szybko i solidnie wykaże właściwą wartość interesującego Was pojazdu.

Gość gość
Ja bym bardzo uważała na te samochody a z allegro. Człowiek czasem kupuje auto z drugiego końca polski i niewie co i jak a jak pojedzie to niema wystarczająco dużo czasu na sprawdzenie lub jest zmęczony. Ja kupowałem autko od nich i wszystko było okej http://www.toyota.sosnowiec.pl/.

Gość gość
Teraz w modzie jest korzystanie z usług rzeczoznawcy przed zakupem auta tym bardziej jeżeli cena jest jakaś podejrzliwa. Skontaktuj się z http://www.twojrzeczoznawca.com/ Za usługę zapłacisz pewnie ok. 300 zł a będziesz mieć pewność co do wartości auta które chcesz kupić. Na pewno dużo więcej zaoszczędzisz niż gdybyś miała kupować w ciemno.

Gość gość
Polecam skontaktować się może z rzeczoznawcą www.rzeczoznawca-auto.pl bardzo prawdopodobne, ze może coś zaradzi w kwestii która się tobie przytrafiła.