Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to możliwe, by nosić stanik 75B i jednocześnie mieć w biuście 90?

Polecane posty

Gość gość

Będę wdzięczna za konkretne odpowiedzi.

Gość gość
A co jest w tym niemożliwego? Przecież 75B jest właśnie na 90-91 cm w biuście (przy ok. 80 cm pod biustem, jak zmierzysz ciasno, ale tu akurat zależy jeszcze od stanika, bywają luźniejsze i sciślejsze obwody).

Gość gość
To ciekawe, co w tym staniku jest, bo na pewno nie twój biust :D

przykro mi ale rozmiar dobierany u brafiterki, teżm myślałam że mam 70B ale był ciasny.

Gość gość
Tak na mój rozum to 90 w biuście mają bardzo cycate laski, a wtedy nie byłaby miska B. Albo musiałyby być bardzo szerokie plecy, a wtedy nie obwód 75... Ale może ja się nie znam. Sama mam spore cycki jak na moją figurę, a w biuście tylko 82, chyba dlatego, że mam bardzo szczupłe plecy. Albo może to obwód mierzony w tym staniku z ogromnym pushupem? :D

Gość gość
gościu 2015.10.10 piszesz o obwodzie 80 pod biustem, to chyba właśnie są szerokie plecy...

też nwm od czego to zależy ja mam pod biustem 69 a mimo to obwód 70 nie pasuje na mnie!!

Gość gość
gość dziś , to mały masz ten rozum; Polecam pooglądać, wymiary i rozmiary są podane: www.stanikomania.blox.pl/2008/07/Alfabet-8222Stanikomanii8221.html A ok. 80 cm pod biustem to nie są wcale szerokie plecy, tyle będą miały dziewczyny noszące ubrania 38-40.

Gość gość
HIM dziś , a próbowałaś mierzyć 65C/D ale wkładając biust DO miseczki a nie pod obwód? ;) Umiesz w ogóle prawiłowo założyć stanik? W jakim sklepie ta brafitterka ci stanik dobierała?

Gość gość
Ja np mam 72 pod biustem i 70 są dla mnie za luźne i to bardzo. Musze mieć 65 lub i nawet w 60 bym się wcisnęła. A w biuście mam 83 cm to powinnam nosić niby wg wymiarów 70A/B... a noszę 65A/B...