Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce sie zabic

Polecane posty

Gość gość

tabletkami nasennymi nie prosze o łaskę i pytania dlaczego pytam jakie proszki moga wywolac taka reakcje chemiczna zeby sie nie obudzic.... naparwde nie chce dyskutowac o tym dlaczego...

Gość gość
Hej jesteś kobieta mężczyzna ?

Gość gość
Nie rób tego. Możesz zmienić swoje życie na lepsze. Tylko musisz w to uwierzyć.

Gość gość
jestem mezczyzna pisalem juz wczoraj o tym i mam dosyc nie chce dyskutowac dlaczego pytam sie czy znacie jakies tabletki ktore jak przedawkuje to umre nie tak zeby mi serce wyskoczylo ale zeby zasnac najlepiej i sie nie obudzic

Gość gość
Napisz dlaczego może pomogę nie pytaj na forum jakie tabletki masz zazyc.

wiesz ze tacy ludzie pisza to glowie po to bo chca skupic na sobie czyjas uwage albo po prostu nad soba sie pouzalac...

Gość gość
nie chce mi sie o tym pisac ty mi nie pomozesz nikt mi nie pomoze i nikt mi nie pomogl po prostu chce umrzec a taka smierc wydaje sie najlepsza

Gość gość
Ty uważaj z takim czymś żebyś się nie doigrał gorszej sytuacji. Nikt normalny Ci tu niczego nie poleci

Gość gość
Nie możesz tego zrobić:) Nie możesz już nawet o tym więcej myśleć:) Nawet jak myślisz że jesteś sam/a, że nikt Cię nie kocha czy nie wspiera to jednak nie upieraj się przy takich założeniach. Stań się zdorwą/ym egoistką/tą. Myśl tylko o sobie co możesz sam/a dla siebie zrobić. Jesteś najważniejsza/a. Ludzie potrafią ranić i niszczyć. Masz swoje życie, swój skarb, nie dawaj nikomu:)

Gość gość
Napewno jest ktoś dla kogo twoje życie jest wazne.

Gość gość
Ile masz lat autorze ? Nie wiesz kim jestem może również w życiu dużo przeszłam może też nie chciałam żyć minęło trochę czasu ból minął jest dobrze.

Gość gość
wciagnij kreche vibovitu

Gość gość
mam 20 lat i to moja decyzja moja rodzina bd musiala przezyc jestem po psychozie ,rannych doswiadczeniach ,upokerzeniach ,niesprawiedliwosciach zyciowych ,samotny ,psychoza uszkodzila mi uklad nerwowy nic mnie tu nie czeka po prostu chcialbym spoczac na wieki

Gość gość
Masz 20 lat człowieku to najpiękniejsze lata uwierz mi !! Leczyles się u psychiatry?

wez sie ogarnij po prostu, znajdz sobie jakies konktetne i realne cele to nawet czasu nie bedziesz mial zeby takie glupowty pisac ...:P

Gość gość
Nie wiem z jakich powodów jest Ci źle, ile masz lat, kim jesteś? Mogę z Tobą porozmawiać, jeśli chcesz.

Gość gość
Jesteś samotny nie masz rodziny rodziców kogokolwiek?

Gość gość
Po tabletkach istnieje nikła, ale jest szansa że się obudzisz. Też o tym myślałam. Znam sposób na pewniaka ale nie wiem czy chcesz wisieć na linie. Długo się umiera.

Gość gość
Darujcie sobie głupie podpowiedzi wisieć na linie, chłopak ma problem... J

Gość gość
mam 20 lat jestem slabszy od kazdego,nie szanowany,cale zycie traktowany jak popychadlo moja rodzina jest dla mnie wazna ale kontakt mam z nimi na wieczor... nie ma moich rodzicow caly czas w domu a moi znajomi sa mili dla mnie jak mam pieniadze .... i zachowuja sie wobec mnie jak bym byl szmata... ostatnio znajomy pozyczyl odemnie 10 zlotych ja poszedlem do sklepu po napoj (majac 5) tyle mi zostalo z zarobionych pieniedzy a on poszedl tez po napoj ale miał 10 złotych pieniedzy mi nie oddal... jestem postrzegany jako gorsza osoba jestem odludkiem zaczyna mnie to tez meczyc na jaki kolwiek sport jestem za slaby ,podobala mi sie pewna dziewczyna ale slabo sie z nia dogadywalem i jak sie umowilem na obejrzenie filmu to mnie olala ale ja mozna ominac bo to nie jest zadna moja dziewczyna,jestem po chorobie psychicznej nadal ja mam widze wrogow w spoleczenstwie boli mnie moje przyszle zycie a raczej jego brak praca ,samotna telewizja chociaz nawet tego nie mam bo pokoju nie mam a chodze jeszcze do szkoly wiec wieczorem oddaje telewizje ojcu.

Gość gość
Nie ważne czy to prowokacja czy nie. Nie warto myśleć o śmierci. Wszystko można zmienić. Trzeba tylko czasu i wytrwałości.

Gość gość
nie chce sie dusic i umierac w meczarniach ... szukam bezpolesnej smierci jedna z nich jest podciecie sobie zyl bo troche piecze juz probowalem na przednich czesciach reki ale z dolu tez mozna i mysle ze bym sie wykrawil jak bym to zrobil np w pon.

Gość gość
Hmm próbowałeś się leczyć U psychiatry? To nie wstyd, mnie tak lekarz wyciągnął z deprechy też myślałam że nie ma po co żyć.. J

Gość gość
a jakie to byly tabletki pamietasz?

Gość gość
Nie pisz tak, dalabym wszystko za życie pewnej osoby, a Ty tak po prostu chcesz się zabić.J

Gość gość
wstydzilem sie kiedys isc do psychiatry chodzilem ale juz nie wytrzymywalem zaczelem wszystkim opowiadac uzalac sie nad soba (to wina tego ze nie wytrzymalem cala noc glosy ....) poszedlem w koncu odsylali mnie do roznych zaden mi nie przepisal proszkow na sennych dopiero po czasie trafilem do dobrego psychiatry to mi glosy przeszly praktycznie calkowicie i spalem normalnie (szkoda ze tak pozno) ale tez nwm za bardzo na czym moja psychoterapia miala polegac przeszly mi glosy normalniej spie i to wszystko tyle ze depresje dalej mam

Gość gość
Każdy kto się urodził, to kiedyś umrze. Ale jak żyjesz, to ciesz się życiem. Pamiętaj że wlasnie sport odstresowuje . Pobiegaj sobie po parku, uśmiechnij się nawet sam do siebie i miej nadzieje, że będzie dobrze.

Gość gość
No wlasnie i tu jest sedno sprawy, bo trzeba trafić do dobrego lekarza, a z jakiej okolicy Polski jesteś ? J