Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vitanella1406

Wscibska koleżanka chłopaka!

Polecane posty

Gość vitanella1406

Ciagle do Niego pisze i dzwoni. Raz przyłapałam go jak rozmawiał z nią przez telefon(ja wtedy byłam w łazience i uslyszałam jej głos) wyszedł na balkon, a ja po cichu wyszłam i słuchałam o czym rozmawiają i usłyszałam jak powiedział "no jutro jedzie" akurat miałam na drugi dzień wracać do domu...zapytałam go spokojnie żeby zobaczyć,co odpowie, kto to dzwonił, a on, że kolega, zapytałam jaki, a on że na wódke do taki jeden zapraszał, ale odmowił, bo ja jestem u niego. Wtedy wpadłam w taki szał i zrobiłam mu awanture...Dzisiaj polecial do Irlandii i dodał na fb post. A ona skomentowala "pamietaj o planach leszczu" a on "proste, ja ci dam leszcza" a ona na to "dobra,dobra wiemy dobrze obydwoje ze jestes po wczorajszym" no i skonczyla sie moja cierpliwosx, napisalam i do niej i do jej chlopaka bo ma, ale jest za granica, a ona sie bezczelnie klei do mojego chlopaka. Nie wiem czy ten jej chlopak taki slepy czy co, nie widzi co ona robi, znajomi mi sie dzkwia, ze ja z nia juz dawno porzadku nie zrobilam. Kiedys mu kazala mnie zostawic w domu i przyjsc do niej na piwo. Moj chlopak zarzeka sie, ze to tylko znajoma. Ale ma pare znajomych i żadna tak sie nie zachowuje jak ona...wysyla mu na snapie zdj cyckow...to nie jest normalne.

ta pewnie ją bzyka tak czy siak czepianie się laski jest bezcelowe wychodzisz na zwykłą frustratkę to twój chłopak powinien być ci wierny i to jemu powinno zależeć na relacjach z tobą a z tego co piszesz nie zależy do prowadza do sytuacji przez którą jesteś zazdrosna powinnaś się z nim rozmówić