Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Październik 10, 2015 Od czego tutaj zacząć? Chodzi głównie o świadectwa szkole oraz akta urodzenia i chrztu. Co by mi mogli państwo w tej sprawie doradzić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misio1 0 Napisano Październik 10, 2015 Biedaku: gdyby PiS, który popierasz rękami i nogami, nie zawetował ustawy o wybieraniu płci, to mógłbyś legalnie stać się kobietą, a tak jesteś tylko transem, wstydzącym się własnego imienia i nazwiska :(. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 10, 2015 zacznij od upy odchudzenie ty biurwo przebrzydła :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna Mysz Kuku 0 Napisano Październik 10, 2015 Smerfetka, trzeba było nie głosować na PiS, teraz płci nie zmienisz tak łatwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Październik 10, 2015 Skończcie pierdolić. Właśnie zbierałam podpisy w sprawie - całkowitego zakazu aborcji i in vitro - zakazu usypiania chorych zwierząt domowych - oraz kary więzienia w sprawie zmiany płci I odpieprzcie się ode mnie. Tylko lepiej doradźcie mi co powinnam zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 10, 2015 Nazwisko najłatwiej zmienić poprzez wyjście za mąż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misio1 0 Napisano Październik 10, 2015 >>>Tylko lepiej doradźcie mi co powinnam zrobić.<<< x Regularnie przyjmować psychotropy przepisane przez psychiatrę :). x Krótki (w Twoim przypadku jakieś 3...4 lata :P ) pobyt na oddziale zamkniętym, też by Ci nie zaszkodził :P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Październik 10, 2015 misio1 mów tak do swojej matki, która cię wysrała - oto moja cięta riposta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misio1 0 Napisano Październik 10, 2015 Riposta ostra jak młotek, a inteligentna jak Ty cała/y. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach