Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sponsoring,czy powiedziec?

Polecane posty

Gość gość

mam 22 lata, poznałam świetnego chłopaka,to porządny człowiek, wierzący on wiąze ze mną powazne nadzieje ale tez ma mnie za bardzo wartościową osobą problem jest taki że pare lat temu umawialam się na randki z mezczyzami za pieniadze.To był epizod i trwało to raptem dwa miesiące, w sumie spotkałam się tak z 5 facetami,dla zabawy i dla kasy, odskocznia, błędy młodosci, ale to był epizod nie byłam wiec taką prostytutką typową nie wiem czy mu o tym powiedziec boje sie ze on sie dowie od kogoś... a to wysoce realne i czy wy panowie wybaczylibyscie taka przeszlosc jesli stało sie ale trwało to krótko a każdy z tych partnerow łożkowych był młody i też wolny? .. czy wy panowie mielibyscie z tym problem?

Gość gość
między innymi dlatego wole dziewice :)

Gość gość
a ile zarobiłaś ? przynajmniej dowiemy się ile jesteś warta.

Gość gość
dziewice? jak masz 20 lat to ok, ale jesli 30, to chyba nie oczekujeszże kobieta bedzie jeszcze dziewicą nie masz prawa, a sam prawiczek?? jednak w internecie siedzą sami pryszczaci i zakompleksieni:D poza tym dziewictwo jest bardzo łatwo udawac , jak sprawdzisz? haha

Gość gość
w ogóle nie wiem skąd ten pomysł na zabranianie mi czegoś hahah co ty myślisz że z PO jesteś albo z unie europejskiej że też chcesz mi czegoś stale zabraniać :D? ja jestem wolny i robię i wymagam czego ja chce! :D

Gość gość
hahahaah mało wiesz o dziewictwie, błona potrafi do porody wytrzymac faceci z kafeterii to głąbyyy

Gość gość
nudni jestescie z tymi dziewicami

Gość gość
ahahahah do porodu może jeszcze wybuch nuklearny może wytrzymać :D?

Gość gość
i dlatego w niedziele spamujesz na kafe samotny i brzydki , czekaj dalej na zakonnice;p załosne, idz zwal se idorosnij

Gość gość
Wszystkie baby to kłamczuchy!

Gość gość
ale ona nikogo nie okłamała:)

Gość gość
Czemu ten temat nie został usunięty ? Skoro znaczna część wczorajszych wpisów została usunięta? Nie były wulgarne ani nikogo tam nie obrażać To o co chodzi?