Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewica szuka prawiczka

Polecane posty

Gość gość

Czy są tu tacy? Sama jestem ładna, wykształcona, pracuję. Wymagam prócz bycia prawiczkiem wzrostu min. 185, najlepiej ciemnych włosów (ale tutaj niekoniecznie), kogoś opiekunczego, troskliwego, który myśli o założeniu rodziny - jednak ja wciąż chciałabym się realizować zawodowo, więc od męża oczekiwałabym by współuczestniczył w opiece nad dzieckiem. Jest w ogóle jakaś szansa na znalezienie takiego partnera?

Gość Daniel 25
Ja jestem, mam lekko ciemny blond.

Gość gość
A, i prawiczka mam na myśli pełnego - żadnych zabaw z kobietami, oralnych itd. Chodzi mi o kogoś kto naprawdę potrafił się zachować, dla kogo intymność jest oznaką prawdziwej milości i czułości. Czy Wy, kobiety znacie może tego typu mężczyzn? Czy to po prostu marzenia o ideale? :(

Gość gość
Daniel 25 dziś A czym jest dla Ciebie związek? Czy uważasz, że obowiązki domowe powinny być dzielone, czy, że raczej kobieta wyłącznie powinna np. gotować itd?

Gość gość
autorko ja pasuje w 100% ale ty mi nie pasujesz z tą realizacją jak corposzczur ;)

Gość gość
Takie czasy kobiety też chcą odszkoczni od życia domowego, własne dochody

Gość Daniel 25
Moim zdaniem obowiązki , to możemy razem wykonywać , bo na tym to polega ,że w związku to trzeba sobie pomagać. Życie, to nie tylko łóżka i sex.

Gość gość
mam inną wizję związku bardziej tradycyjną maż pracuje zarabia i broni rodziny a kobieta zajmuje się domem i dzieciakami

Gość gośćautorka11102015
Nie wiem czemu ktoś ma mnie wyzywać od korposzczura - akurat moja praca jest moją pasją, dość dochodową ;) Nic związanego z wielkimi firmami. Mężczyzna który będzie chciał mnie trzymać pod kluczem jest mi niepotrzebny. Do tego nie wiem czemu mamy tracić moje zarobki, akurat naprawdę w tym względzie bardzo mi się powiodło. Oczekuję odpowiedzialnego męża i ojca, który potrafi wziąć "na klatę" konsekwencje z rodzicielstwa, a nie wszystko zwalać na kobietę. Tak jak napisał Daniel25 - życie to wspólne pomaganie sobie.

Gość gość
Wynajmij salę i zorganizuj kasting.

Gość Daniel 25
No bo tak powinno być np.kobieta myje naczynia , to chłopak też może pomóc , a czemu nie , bo to damska robota ?.

Gość gość
Skąd będziesz wiedziała czy mówi prawdę że jest prawikiem?

Gość gość
Jak to aktualne, to napewno szukasz mnie :)

Gość gość
Mam 5 cm mniej - odpadam z tego powodu. Nie wiesz co tracisz

Gość gość
Mam 5 cm mniej - odpadam z tego powodu. Nie wiesz co tracisz

Gość reaktywacja

a ja mma 188 i nie jestem brzydki i jakoś mam podobne myślenie, sam chciał bym założyć rodzinę z dziewicą. Chyba jesteśmy dinozaurami albo niespotykanym gatunkiem w dzisiejszej kulturze. Czuję że chyba wymrzemy ale próbować moża.