Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pies13

Ile schudłyście biegając ?

Polecane posty

Hej Dziewczyny ! chciałabym się dowiedzieć ile schudłyście biegając Jaki czas , ile razy w tygodniu , po ilu miesiącach były widoczne efekty. Plus Czy miałyście chwile zwątpienia

Gość Drefva
Na początku trudno było mi się zmusić do regularności ćwiczeń. Zwątpien było bardzo dużo i często :). Biegam juz od ponad 2 miesiecy, mniej wiecej co dwa dni. Na początku w ogole nie widziałam efektów i troche byłam podłamana. Po jakis 3-4 tygodniach pierwsze małe zmiany, a najlepiej bylo jak pilam jednoczesnie koktajle Mojito slim. wtedy zobaczyłam, że zmiany zaczeły przyspieszac. Sumując to schudłam 5 kilogramów, a zalezało mi na 3-4, wiec jestem bardzo zadowolona. A bieganie weszło mi w krew i biegam do tej pory. Czasem nawet wyciągam męża :)

Gość gość
koleżanka stosuje takze slimcea oraz ma diete. Ogranicza kolacje i slodycze, wiecej na parze i mniej smazonego. Takie proste polaczenie dal jej spadek wagi o 7kg w 2 miesiace. Bez slimcea bylo by pewnie gorzej.

Gość gość
Po co suplementy przy bieganiu. Co ma jedno wspólnego z drugim. Jakaś paranoja. Biegajcie bez suplementów - te same wyniki osiągniecie. Tylko krew i pot a nie jakieś tandetne propozycje łykania syfu. Biegaj dalej od 5 do 10 km bez względu na pogodę. Włącz do ćwiczeń systematyczną jazdę na rowerze, poprawia koordynacje i o efekt się nie martw.