Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaprawdę powiadam wam będzie mnóstwo starych panien bo nikt ich nie będzie

Polecane posty

Gość gość

chciał ze względu na ich rozwiązłą przeszłość seksualną doopodajstwo puszczalstwo itd. taka prawda bo kto by takie używane chciał?

Gość gość
używane są dobre dla frajerów ha ha w żadnej kulturze nikt nie bierze używanej na żonę

Gość gość
oczywiście żen ie bierze takie są tylko traktowane jako jednorazówki ciekawe jest że nawet najwięksi roochacze takie doopodaje tak traktują jak na raz :)

Gość gość
to na prawdę obrzydliwe robić minetę dziewczynie w którą ktoś inny się tydzień temu spuszczał... :O

Gość gość
to na prawdę obrzydliwe robić minetę dziewczynie w którą ktoś inny się tydzień temu spuszczał. x Są tacy którzy robią to używanym przez ogół pasztetom i 60latkom a Ty się przejmujesz.

Gość gość
Ta która jest dziewicą a przy tym starą panną to jest dopiero podejrzana. Nic ciekawego w niej być nie może skoro żaden chętny się na nią nie znalazł. Zalecam ostrożność z dziewicami

Gość gość
ale my tu mówimy o pięknych i młodych dziewicach myślałęm że to oczywiste dla każdego...

Gość gość
Poza tym dziewica może kombinować. Dajmy na to brać w pupe. I co ty na to? Cipcia nietknięta a pupce fujar sto.

Gość gość
"ale my tu mówimy o pięknych i młodych dziewicach myślałęm że to oczywiste dla każdego..." x x Ładne tracą dziewictwo reguły jeszcze przed 18stym rokiem życia.Większość. Nie wiem z kim ty sie chcesz wiązać? Z dziećmi?Jesteś pedofilem czy jak?

Gość gość
dziś dokładnie, i jeszcze obciągała połowie osiedla a ty się z nią namiętnie całujesz, ze swoją dziewicą :D

Gość gość
dziś uprowadzi małą dziewczynkę i będzie hodować jej dziewictwo dla siebie, a fuj

Gość gość
18:44 Ty serio myślisz, że strachliwa dziewica byłaby chętna, by ktoś jej wsadził jakby nie patrzeć w jelito?

Gość gość
18:44 taaa no jasne i pewnie jeszcze w ciąże analną zaszła tak? hahaha komu ty te kity chcesz wciskać...

Gość gość
Czyli kobieta, której zmarł mąż, lub ją zostawił po latach, nie ma prawa sobie ułożyć życia na nowo, bo kogoś miała?

Gość gość
No jak wy sprowadzacie żywych ludzi do roli dmuchanych lalek z dziurą między nogami, to ja nie mam pytań.

Gość gość
dziś a zdziwiłbyś się, znałam 2 takie dziewice co w o***t dawały sobie włożyć, ale cipka nietknięta, dalej dziewicza :D

Gość gość
18:51 a co mnie to obchodzi czy ją zdradzał czy zmarł? ja chce dziewice na żonę i koniec kropka

Gość gość
gość dziś A skad takie przekonanie że ładna i młoda dziewica jest.straszliwa? Straszliwa jest do czasu. Jak jest ładna to czas nie jest długi.

Gość gość
Dziś to standard że dają sobie włożyć w pupę by nie ruszyć błonki a takie dziewictwo w******nej sto razy analnie p***y jest c***a warte.

Gość gość
Chcesz mieć dziewice za żonę to se szukaj dziewicy i przestań zasmiecac forum swoimi durnymi tematami.Po mojemu to pewno i tak pierwszy seks odbedziesz za opłatą. Kto by chcial z takim idiotą za darmo.

Gość gość
za opłatą? W ŻYCIU nie jestem jak twój mąż...

Gość gość
dziś dokładnie, zgadzam się z Tobą w co do słowa :D