Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewice to są wartościowe dziewczyny, wspaniałe na przyszłe żony i matki

Polecane posty

Gość gość

dziewice to są wartościowe dziewczyny, wspaniałe na przyszłe żony i matki

Gość gość
Skąd założenie, że każda dziewica chce być żoną i matką?

Gość gość
Chciałbym abyś kiedyś ujawnił swoją twarz. Interesuje mnie jak wyglada twarz poyeba który całymi latami wkleja na babskim forum.durne prowokacje o.dziewicach myśląc przy tym że to jest zayebiste i z pewnością całe forum czeka na te tematy. Musisz chyba mieć kut/asa na czole albo wargi jak doopa pawiana.Coś z tobą jest nie tak.

Gość gość
nie każda ale tylko te spośród tych co są dziewicami się nadają i tylko spośród tych się wybiera

Gość gość
prowokacje sa wyjątkowo durne, ale mnie zastanawia po hooy ludzie się wkręcają i odpisują trollom na to goowno

Gość gość
ja straciłam dziewictwo ze swoim wieloletnim partnerem i nadal z nim jestem, ale ciekawi mnie jak to jest z innymi :)

Gość gość
z innymi jest tak samo idiotko ale sobie weź pod uwage że dla tych innych już zawsze będziesz na raz!

Gość gość
A ja rozdziewiczyłem swoją żonę a wtedy jeszcze była moją narzeczoną. Dla mnie to było też pierwszy raz byłem wtedy prawiczkiem.

Gość gość
18:51 ponieważ nic do tego świrka nie dociera, to lubię go obrażać nikt zaś nie jest w stanie go ignorować, bo zawsze znajdzie się jakaś kobita, która będzie mu próbowała "przemówić do rozumu", nie rozumiejąc, że to tępa ściana

Gość gość
Jaaasne biedy ty glupiutki taki..zycia nie znasz. 70% dziewic w przyszlosci ciagnie do innego faceta bo nie moga sobie poradzic z mysla, ze zadmakowaly tylko jednego. Sprawdzone, potwierdzone, przebadane

Gość gość
'tylko spośród tych się wybiera'. się wybiera? czyli kto dokładnie spośród nich wybiera?

Gość gość
Skoro tak mówisz i pewnie masz rację. A co robią mężatki które się puszczały na lewo i prawo , które miały 6 ,9 ,12 partnerów w sensie a teraz są żonami? Może one nie będą zdradzać ? Ja myślę , że nie ma co liczyć na ich wierność.To nie znaczy, że się wyszumiały i będą teraz OK Te nawyki będą ich ciągnąć i trapić do tego jak żyły wcześniej . Myślę, że w 99% zdradza męża