Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szantaz przez pracodawce

Polecane posty

Gość gość

Dzień dobry,proszę o wsparcie bo od dwoch dni jestem klębkiem nerwow.W czym rzecz otoż,10 pazdziernika podjelam prace w sklepie z odziezą oczywiscie umowa zlecenie,Niestety pod koniec dnia napisalam smsa do pracodawcy,ze odchodzę poniewaz przez 10 godz mialam 4 klientki -utarg 49zl.Od utargu 3 procent ale przekraczajac 4000 tys zl.KIedy zapytalam kolezanke ktora pracuje od czerwaca ,najwiekszy jej utarg to 420 zl.i nigdy nie przekroczyla kwoty 4 tys zl.Ponadto byla wylekniona tak jakby byla zastraszana.NA koniec dnia napisalam smsa ze dziekuje za wspolprace ZYCze sukcesow w biznesie na co ona ze kieruje sprawe do windykacji i odszkodowania UWAGA 250000 tys zl za co niewiem i neka mnie takimi smsami ,chce dodac ze poprzedniczka moja podzielila moj los i dostala z windykacji 15 tys do zaplaty .Ludzie o co chodzi czy mam z tym isc do inspekcji pracy czy na policje czy do prokuratora,poradzcie

Pracując na umowę zlecenie możesz odejść w każdej chwili. Zostaw sobie te smsy, idź z nimi do Inspekcji Pracy, może dostaniesz jakieś odszkodowanie za mobbing :D