Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ściać włosy na krótko?

Polecane posty

Gość gość

Mam 18 lat. Zawsze marzyłam o króciutkich włosach. Kilka miesięcy wpadłam na idiotyczny pomysł z ombre, wykonanie fatalne i od tej pory farbuję na mój naturalny brąz. Raz kolor wyszedł strasznie ciemny i zrobiłam dwa razy kąpiel rozjaśniającą. Czasu i głupoty nie cofnę a włosy są zniszczone. Dlatego stwierdziłam, że to może być dobry powód do ścięcia ich na króciutko. Takie pixie hair z grzywką na bok. Włosy mam gęste i proste. Aktualnie włosy są do ramion i z grzywką.

Gość gość
Zetnij. To tylko włosy, odrosną

Szybki sposób na zmianę wizerunku i zarobek. Ja poszłam na wizytę do mojej fryzjerki, która zaproponowała mi sprzedaż moich włosów. Początkowo się zastanawiałam, ale przekonała mnie do tego pomysłu. Zarobiłam ponad 1500 zł i cieszę się nową fryzurą! Warto. Jeśli chcecie więcej się dowiedzieć, poszukajcie Beauty for You. Pozdrawiam

Szybki sposób na zmianę wizerunku i zarobek. Ja poszłam na wizytę do mojej fryzjerki, która zaproponowała mi sprzedaż moich włosów. Początkowo się zastanawiałam, ale przekonała mnie do tego pomysłu. Zarobiłam ponad 1500 zł i cieszę się nową fryzurą! Warto. Jeśli chcecie więcej się dowiedzieć, poszukajcie Beauty for You. Pozdrawiam