Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Były facet realizacja prezentu

Polecane posty

Gość gość

Rok temu wykupilam voucher obecnemu bylemu facetowi-przejazdzka ferrari na torze kartingowym.Nie jesteśmy ze soba od 2 miesięcy,kontakt zakończony a tu dzwoni i pyta,czy z nim pojade zrealizowac ten prezent...powiedzial ze chce zebym z nim pojechala i ze bedzie wesolo bo nie moze sie doczekac....Co mam o tym myslec?Powiedzialam ze jak bede chciala to pojde ale nie wiem co bede robic akurat w tym terminie.Co byście zrobily???

Gość gość
ktos przyłączy się do dyskusji?

Gość gość
Mysle, ze fajnie ze ci to zaproponowal. To w koncu prezent od Ciebie milo ze o tobie pomyslal a nie poszedl z jakas nowa lala na twoj koszt. Ale to czy pojdziesz to musisz sama ocenic. Czy masz ochote go ogladac i z nim spedzac czas. Nie wiem co bylo powodem rozstania czy zyjecie w przyjazni czy w fazie wojny.

Gość gość
dziękuję za odpowiedź.Jesteśmy pseudo przyjaciółmi.Powodów rozstania było bardzo dużo.Wojny między nami nie ma.W sumie racja, w końcu to prezent ode mnie.I chyba chce widzieć te emocje.I teraz kluczowe pytanie.Iść z nim?

Gość gość
Jak n ie masz nikogo to pewnie ze idż. Chodzi mi o to, żebyś nie krzywdziła drugiej strony. Bo na pewno nie byłby zachwycony że idziesz z byłym.

Gość gość
Nie mam nikogo.Tylko poradz, jak mam sie zachowywac?I on chyba tez nie ma nikogo,jak uwazasz?Bo moze zaproponowal to z grzecznosci, bo to prezent ode mnie?

Gość gość
jednak on idzie z bratem bo brastowa wykupila tez taki sam voucher na dzien chlopaka...a mnie zapytal czy chce isc ale pewnie nie z checi tylko z grzecznosci.....powiedzialam ze nie bedzie mnie w tym dniu.powiedzial tylko ze szkoda bo zawsze chcial zebym z nim poszla....wiecie co przykre to jest.

Gość gość
samemu się prowadzi?

Gość gość
tak,jako pasazer jest instruktor

Gość gość
eeeeeeee to super :D

Gość gość
powiedział ze kazdy facet o tym marzy....prawda to?

Gość gość
pojdzie z bratem blizniakiem...ja ide do pracy.powiedzial ze chcial zebym byla,oj powiem Wam ze chcialabym zobaczyc te emocje i blysk w oczach ale z drugiej strony nie chce sie nakrecac i lepiej jak zostanie tak jak jest....:) suma sumarum uwazam ze to najpiekniejszy prezent jaki mogl sobie wymarzyc

Gość gość
ciekawe,czy docenil ten prezent....jak uwazacie?