Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Asia

Pytanie do zgwałconych kobiet.

Polecane posty

Gość gość Asia

Witam, temat delikatny, więc proszę bez żartów. Drogie kobiety, jak zareagowali wasi partnerzy, bliscy, gdy powiedziałyście im, że zostałyście zgwałcone? Czy dostałyście wsparcie, opiekę, możliwość wyżalenia się itp?

Gość gość
Jak mialam 16 lat zgwałcił mnie w pupę chłopak ze szkoły, było to w moim domu, zakochałam się w nim po tym :)

Gość gość
Do przystojnego faceta: Jeśli kiedyś zdarzy się tak, że kobieta bliska Tobie zostanie zgwałcona, to poznasz uczucie bezsilności, strachu o jej zdrowie, chęci zemsty itd. Nie życzę tego żadnej kobiecie, bo na coś takiego nikt nie zasługuje, ale Tobie życzyła bym takich pięciu minut strachu. Wyobraź sobie, jak taki ,,Łobuz" gwałci Twoją córkę, i jak jest z tego powodu szczęśliwa. Pozdrawiam.

Gość gość
Witaj autorko ,wiele lat temu zostalam prawie zgwalcona ,udalo mi sie uciec ,ale styralo mi to psychike na wiele lat ,moge sobie tylko wyobrazic co czujesz i bardzo Ci wspolczuje ..Ja nikomu nie powiedzialam o tym co sie stalo przez dlugi okres czasu,nie moglam nikogo poznac przez poczucie winy ,ale w koncu i dla mnie zaswiecilo slonce i znalazlam milosc mojego zycia -pewnego wieczoru powiedzialam mu o tym tak po prostu otworzylam sie i nigdy nie zalowalam przytulil mnie i kamien spadl mi z serca tak po prostu ,czasem jeszcze wraca to do mnie ,ale to nie ma juz znaczenia Bo ta ciemna chwila juz przestala dyktowac moje zycie ..

Gość gość Asia
gość dziś Dziękuję za odpowiedź. No niestety ja się spotkałam z niezrozumieniem ze strony najbliższej osoby, przez co jest mi strasznie przykro. Czy ktoś w końcu usunie te wcześniejsze posty? :O

Gość gość
Nikt nie usunie a kafeteryjne koniotrzeby beda walic gruche pod kazdy wpis :):)

Gość gość
Opisz co dokładnie ci robił .

Gość gość
gość dziś Opisz co dokładnie ci robił . v O juz masz jednego. Opis mu dokladnie ze szcegolami bo widzisz ze sie chlopak juz slini

Gość gość
Gwałt to nic złego. Można się z tego wyspowiadać.

Gość gość
W kosciele katolickim prawie wszystko to nic złego.zawsze mozna sie wyspowiadac u księdza pedofila On zrozumie wszystko i rozgrzeszy

Gość gość
Jesli nie potrafisz opowiedziec to znaczy ze zmyślasz i pomawiasz.

Gość gość
:D:D:D Czego to koniotrzep nie napisze zeby tylko walic gruche pod opis g****u :D:D

Gość gość
Miałam 14 lat jak po raz pierwszy mnie "to" spotkało, wychowywał mnie tato , mama zmarła 2 lata wczesniej w wypadku, zaczeło sie któregos wieczoru gdy przyszedł do mojego pokoju gdy juz spałam, zapytałam sie go co robisz a on na to żebym leżała spokojnie, zsunął mi spodnie od piżamy i włożył palec miedzy posladki, straszne uczucie, zaczął nim świdrować w mojej pupie chciałam zejśc z łóżka ale sie go bałam, słyszałam ze miał orgazm gdy to robił, gdy skończył dawał mi buziaka i wyhodził......przychodził co kilka dni , ja udawałam że śpię aż skończy...nikomu o tym nie powiedziałam bo sie wstydziłam.....teraz boje sie zbliżen z facetem

Gość gość
Koniotrzep opowiaste sam wytrzepal:D:D

Gość gość
Spusciles sie koniotrzepie?

Gość gość
Ludzie jak mozecie sobie robic jaja z takiego tematu ? Przeciez to nie jest smieszne ! To sa kobiety ktore przeszly ogromna traume. Troche powagi i kultury. Ale wiadome nikt sie nawet nie potrafi wstawic w sytuacje...egoisci.

Gość gość
Nie zareagowali w żaden sposób, bo nikt się o tym nie dowiedział oprócz mojej jednej przyjaciółki która była zszokowana, nie mogła wydusić z siebie słowa

Gość gość
ale widzę że to forum zeszło na psy, nie warto się tutaj wypowiadać, bo zaraz naskoczą mentalne dzieci... i tak muszę z tym żyć, nie potrzebuję dopier*dalania

Gość gość
Ty zeszłaś na psy szmato wypad na bambus, bolca ci trzeba

Gość gość
Zgwałcili mnie w lesie. Od tego czasu chodzę tam codziennie żeby mnie gwałcili i potem jeszcze 15 razy mnie inni gwałcili.

Gość gość
Opiszę Ci to punkt po punkcie. 1.Zdejmiesz spdnie. 2.Zdejmiesz bieliznę.(możesz się troche krępować, aleto konieczne). 3.Położysz się w odpowiedniej pozycji. Jeśli będziesz wykonywała sama to: 1.Posmaujesz ujście o***tu kremem lub wazeliną. Jeśli będziesz robiła gruszką to: 1.Przygoujesz wodę w misce. 2.Posmaryjesz końcówkę gruszki kremem. 3.Delikatnie wsuniesz do o***tu. 4.Naciśniesz. 5.I tak cały czas kolejnymi gruszkami. Jeśli będziesz robiła kupionym w aptece płynem to: 1.Zrobisz tak jak powyżej tylko: 2.znie musisz przygotowywać wody. Jeśli będzie Ci to robił ktoś inny to tak samo tylko w 3 osobie liczby pojedyńczej.