Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popolupo13

Czy on naprawde nic do mnie nie czuje?

Polecane posty

Gość popolupo13

Cześć. Mam pewien problem, z którego nie potrafię wybrnąć. Rozmawiałam o tym z przyjaciółmi ale nie ma sensu ich dalej męczyć, poza tym potrzebuje obiektywnej opinii. Otóż.. poznałam chłopaka, w grudniu minie rok od naszego pierwszego spotkania. Na początku niby nic, ale później jakoś zaczeliśmy ze sobą pisać i spotykać sie na imprezach. Często go do siebie zapraszałam. Znajomość czysto koleżeńska aczkolwiek po alkoholu kończyliśmy razem. Nie uprawialiśmy seksu. Całowaliśmy się i "inne takie", nie ma się co zagłębiać. Niestety zaczęłam go traktować trochę więcej niż tylko "kolege". Do tej pory się spotykamy, niestety przeważnie są to imprezy, więc kończy się jak zawsze. Ostatnio się przełamałam i powiedziałam mu co czuje i spytałam go czy czuje podobnie. Wyszło tak, że dla niego wszystko to jest "bez zobowiązń" i nie daży mnie podobnymi uczuciami. Poczułam ulgę, że znam prawdę aczkolwiek myślę, że ja naprawdę się w nim zakochałam. A co najgorsze.. na początku moi znajomi sceptycznie do niego podchodzili, pewnie przez moje opowieści, że mnie rani tym co robimy, ale teraz wszyscy go polubili! Świętnie spędzamy wszyscy czas. Ostatnio nawet wzięłam go na wesele. Moja rodzina, a co najważniejsze rodzice strasznie go polubili, on ich też. To boli jeszcze bardziej. Wiem, że nie zrobiłby mi nic złego, bo naprawdę sie o mnie troszczy i jest super przyjacielem, ale nie czuje tego samego co ja :( ostatnio zasnęłam w jego objęciach, to była najprzyjemniejsza rzecz w życiu! Jak powiedział, że dla niego to wszystko jest bez zobowiązań, to powiedziałam "W takim razie nie będziesz miał nic przeciwko jak sie spotkam z chłopakiem, którego ostatnio poznałam?". Oczywiście był ciekawy kto to i zaczął mnie wypytywać, ale szybko urwałam. Koleżanka ostatnio mi powiedziała, że widać różnice po tym jak mu to powiedziałam w jego zachowaniu. Jak się dowiedział, że może być ktoś inny. Wiem, że cięzko przez to co napisałam stwierdzić co chłopak może czuć ale może znajdzie się ktoś to będzie potrafił mi pomóc? Bo naprawdę nie wiem co robić, co czuć. Za miesiąc wyjeżdża za granicę i nie mam pojęcia kiedy wróci. Wiem, że będe strasznie tęsknić.