Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Muzyk 21 lata

Gnebienie mnie w polsce zostalo rozpoczete

Polecane posty

Jedzie gosciu autem chyba z innymi gosciami, u mnie na psiedlu jest burdel i jechali chyba z burdelu. Zatrzymuje sie przy mnie auto, ja mysle ze chca mnie spytac o droge czy cos otwiera okno i mowi: gdzie sa dziewuszki? Ja mowie jakie dziewuszki? Dziewuszki. Ja mowie nigdzie i odjechali. Jeszcze 5 dni, dozyje czy ktos mnie zajepie predzej?

Gość gość
ty jesteś gorzej niż szczur ty ku/rwa śmieciu je/bany mam nadziejęże zdechniesz w męczarniach zaru/chany przez jakiegoś wielkiego czarnucha, który będzie cię je/bał aż stracisz przytomność !! i zdechniesz

Gość gość
boże co za frajer hehehe zdychaj niedorobiony zooflu jak tam twoja koza żyje jeszcze ?

No tak. Nie bede c***isal co i jak. Jesli mam powod moge w kazdej z nich mieszkac kiedy chce, i robic w nich co chce. Sa to domy rodzinne, jedno mieszkanie mam w spadku

Gość gość
Ale ty Filipku jesteś jeszcze głupszy :p

Gość gość
Mam pieniądze ale nie dam. Kasy się nie rozdaje. Rozdają tylko biedni, bo nic nie mają. Tak jest w UK i to lubię.

Gość gość
Praca w angielskiej fabryce Rolls Roysa to jest to. Ale u Bentleya płacą jeszcze lepiej. Oczywiście dla takich specjalistów jak ja. Dla was pozostają polskie montownie, bo wy nic swojego nie macie w tym zaścianku Europy zwanym PL. Ryjecie za bezdurno.

Moj polski kunpel w anglii marzy o robocie przy skladaniu samochodow, jest bardzo madry i inteligentny i ma papier mechanika. Podobno 2200 w takich fabrykach przy skladaniu samochodow.