Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja relacja z wizyty u 2 prostytutek

Polecane posty

Gość gość
o skoro tak to może ja od siebie coś zapodam bo chodzę na kur.ewki systematycznie.Biorę prysznic,ubieram się w najlepsze ciuszki,perfumuje się i to mocno(wiadomo takie d**y to lubią i ),wsiadam do taksóweczki,dziewczynie mówię że idę do kumpla na browarki.Biorę taksóweczkę jadę do kure.wki z którą ustawiłem się przez internet,na wejściu daje jej przeważnie koło 200zł.a jak chcę 2 godzinki to koło 400zł.,robię z nią to i owo,niektóre już znam i to dobrze,p*******nku z taką @@@eczką wracam do mojej dziewczyny i rozwalam ją ponownie po puszczalskiej @@@ce,nie biorę nawet prysznica po wyjściu od wspomnianej dziweczki(po co? kobiety są po to by nas zadowalać jedna po drugiej szmaty),dopiero po całej nocy wiraży biorę prysznic żeby nie dostać żadnego syfa ,moja i tak troche brzydka i grubawa jest.

Gość gość
Autorze tematu a skąd jesteś? bo jak z Wawy to mogę ci polecić fajną miejscóweczkę na bielanach, na Kasprowicza w pewnym mieszkanku przyjmują bardzo fajne d**eczki full serwis mają i to w dobrej cenie. Minusem może być lokalizacja bo to obrzeża miasta, ale naprawdę warto!! bo to co ci się przytrafiło to masakra jakaś.. powinieneś zażądać zwrotu pieniędzy przynajmniej za ten anal którego nie było!! co za oszustki i leniwe do tego.. masakra. Trzeba było im powiedzieć "klient wasz pan" i macie robić co mi się podoba!!

Gość gość
Chyba wiem o jakich piszesz, u nich zawsze lecą filmiki z woor.pl lub jakiegoś podobnego portaliku z filmami za free?