Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość taki jeden facet 31

Ja dziś vs ja 5 lat temu

Polecane posty

Gość taki jeden facet 31

Witam serdecznie. Postanowiłem sobie zrobić podsumowanie swojego życia z okresu ostatnich 5ciu lat. W roku 2010 miałem 26 lat i próbowałem pisać prace mgr ,ale tak naprawdę opierdzielałem się i grałem w jakąś grę mmo(grałem jakoś od czerwca 2010 do grudnia 2010). W dodatku siedziałem na garnuszku u rodziców i za każdym razem ,gdy chciałem gdzieś wyjść musiałem prosić o "kieszonkowe" ,a to na piwo ,a to na randkę ..masakra nie? aż wstyd się przyznać ,ale tak było. Jakoś w grudniu 2010wzieło mnie na przemyślenia i gra w którą tak namiętnie grałem dniami i nocami przestała mnie cieszyć. Zdałem sobie sprawę, że stoję w miejscu ,że czas ucieka mi między palcami ,że trzeba coś zrobić ze swoim życiem..no ,ale co ? Pamiętam ,że mało brakowało,a sylwestra 2010-2011 po raz pierwszy od skończenia 17 r.ż spędził bym w domu przed kompem z mamą za ścianą. Na szczęście jakoś zgadałem się z kumplem ze studiów i poszliśmy do jakiegoś klubu i dobrze bo rozerwałem się trochę. W dodatku miałem silne postanowienie noworoczne ,żeby coś zmienić w swoim życiu. Nie muszę dodawać ,że nie miałem wtedy dziewczyny, ba byłem prawiczkiem ,a max doświadczenia z dziewczynami na tamten czas to było całowanie się po pijaku na imprezach. Na tym sylwestrze nie pamiętam jak ,ale poznałem nawet jakaś dziewczynę z która fajnie mi się gadało i wziąłem nawet od niej nr telefonu ,ale potem na następny dzień uznałem ,ze nie podobała mi się , aż tak i olałem temat ,ale nie żałowałem tego sylwestra bo coś się działo przynajmniej i fajnie było. .pojawiła się jakaś taka iskra życia w moim sercu . Zaczął się przełomowy rok 2011 ..cdn.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować