Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Yasumi Lubin

Polecane posty

Gość gość

Znacie? Korzystaliście z usług? Ja chciałabym iść na trwałą depilacją, bo podobno robią to dobrze i za nieduże pieniądze.

Gość gość
No to prawda, ja depilacją bikini zrobiłam sobie tutaj za 59 zł. Więc do ceny nie ma co się przyczepić. Nigdy wcześniej nie korzystałam z usług, ale po tej depilacji mogę powiedzieć szczerze - polecam!

Gość gość
Gabinet fajny. Byłam ostatnio i obsługa naprawdę fachowa. Pełna organizacja i mobilizacja. Indywidualne podejście do klienta. POLECAM.

Gość gość
A depilację bikini też robią? Ktoś wie w jakiej cenie?

Gość gość
Bikini w cenie 59 zł :) Ostatnio sobie robiłam. ufff, w końcu nie muszę używać maszynki jednorazowej :D

Gość gość
A powiedzcie mi, gdzie to dokładnie się znajduje ? Bo w Lubinie mieszkam od niedawna, i też za bardzo ulic nie znam, ale jak mi podacie, to wpiszę sobie w nawigację :P

Gość gość
przy ul. Wileńskiej 5 A Wiesz gdzie to jest mniej więcej?

Gość gość
Tak, wiem gdzie to jest. Dzięki za odpowiedź. Byłam już u nich ;) Przyznam, że przyjemnie ;)

Gość gość
polecam dużo zabiegów pielęgnacyjnych i dobre ceny ;) korzystanie z usług sprawia mi dużo przyjemności ;)

Gość gość
jak mówicie, że taka tania jest ta depilacja laserowa , to chętnie się wybiorę w sumie nie tylko wy tak pozytywnie mówicie o Yasumi

Gość gość
uwielbiam Yasumi <3 ceny są niskie, a korzystanie z usług tego gabinetu to dla mnie mega przyjemność nie wydaję dużo, a jestem zrelaksowana, czuję się piękna i spełniona!

Gość gość
w Yasumi nie czuję skrępowania jak w innych gabinetach panuje tutaj wspaniała atmosfera, obsługa wie jak zająć się tak wymagającym klientem, jakiem jestem ja :)