Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dieta łatwa i prosta

Polecane posty

Gość gość

można schudnąć do 8 kg na miesiąc :) polecam! zasada nr 1. śniadanie zawsze jemy o 8:40 jeśli musisz wyjść z domu wcześniej, wypij czarną kawę, albo herbatę bez cukru, albo jakiś napój bez cukru, lub wodę z cytryną. zasada 2. następny posiłek zjedz między 13 a 15, możesz też w tym czasie zjeść 2 posiłki :) zasada 3. ostatni 3 lub 4 posiłek zjedz o 17:55. po tym czasie możesz tylko pić wodę, herbatki ziołowe, zielone czy owocowe bez cukru. zasada 4. jeśli wypadnie ci jakaś impreza raz na miesiąc, nic się nie stanie, możesz jeść do godziny 21. ale nie imprezuj za często zasada 5. ćwicz, spaceruj, maszeruj, rower, basen, siłownia, skakanie do muzyki, cokolwiek by trochę się spocić i spalić kalorie zasada 6. jedz wartościowo. nie licz kcal. ale staraj się unikać cukru, i tłustego, wybieraj dużo warzyw i owoców, białko na kolację. itp. zasada 7. nigdy nie łącz warzyw z owocami, oraz mleka z owocami, oraz mięsa z innym białkiem zwierzęcym! zasada 8. jeśli dziś ci nie wyszło, pamiętaj, że jutro jest nowy dzień, staraj się, by każdy nowy dzień był idealnym dniem Twojej diety :) przykład jednego dnia: 7:30 czarna kawa ze słodzikiem 8:45 owsianka na wodzie z bananem i 3 łyż. jogurtu nat. cynamon 13:00 zupa pomidorowa z ciemnym ryżem 14:55 kawa z mlekiem i 2 kostki gorzkiej czekolady 16:00 2 szkl wody z cytryną 17:55 2 jajka na twardo, pół zielonego ogórka 19:00 herbata zielona bez cukru. ćwiczenia o 12:00 maszerowanie po sklepie - 1 godzina o 16:00 rozciąganie 20 minut, i 30 minut jazda na rowerku

Gość gość
jak się można tym najeść to nie wiem

Gość gość
To jest glodowka a nie dieta, po tym jojo murowane! Trzeba jesc 5 posilko, duzo bialek 300 gran miesa dziennie srednio wegli ok 40 gram najlepiej ryx makaro pelnoziarnisty kasza i do kazdego posilku 10 - 12 gr tluszczow. Proporcje zaleza od celu wagi i budowy kwestia indywidualna.Zadnych panierek i tlustyvh sosow najlepiej wszystko na parze. Warzywa do oporu. Jesc co 2,5 3 h w ten sposob rozchula sie metabolizm. Jesc g przed treningiem i max godzine po. 2 h przed snem. Cwiczenia nie da az tak wazne ale zeby schudnac trzeba cardio. Koniec kropka.

Gość gość
NO I TA 8;45 co to za bzdura??????????????

Gość gość
Zamiast katowac się dziwnymi programami lepiej zainwestowac w catering dietetyczny http://www.salmix.pl/ Sama zamawiam ich jedzenie od dłuższego czasu, nie trace czasu na gotowanie a przy tym chudne w oczach :)

Przecież to w ogóle ne jest rozsądna dieta, tylko głodzenie się tak długo, aż w końcu poddasz się i zjesz wszystko, czego sobie odmawiałaś. Dziewczyny, nie stosujcie takich diet, to jest niezdrowe i może prowadzić do poważnych zaburzeń. Co do łatwych i wygodnych rozwiązań to zdecydowanie lepiej postawić na catering dietetyczny, np. z http://www.wygodnadieta.pl/ gdzie dostaniesz pełnowartościowe posiłki prosto do domu. I na pewno nie będziesz się głodzić.

Gość gość
NABÓR DO GRUPY TERAPEUTYCZNEJ Trwa nabór do grupy terapeutycznej dla osób z zaburzeniami odżywiania. W ramach grupy możliwe jest otrzymanie wsparcia terapeutycznego, podzielenie się z innymi swoimi trudnościami i wątpliwościami a także uzyskanie odpowiedzi na nurtujące pytania. Spotkania odbywać się będą we wtorki: 1, 8 oraz 15 grudnia 2015 roku o godzinie 17.00 w Pure Clinic przy ulicy Droga Męczenników Majdanka 181 w Lublinie. Czas trwania spotkania będzie wynosił 1,5 godziny. Udział w spotkaniach grupy jest bezpłatny. Osoby zainteresowane udziałem w grupie prosimy o kontakt pod numerem telefonu (81) 477-57-96. Czy ta grupa jest dla mnie? Jeżeli: • dbałość o szczupły wygląd jest dla Ciebie bardzo ważna • często kontrolujesz swoją wagę oraz kaloryczność posiłków • uważasz, że jesteś osobą otyłą pomimo znacznego spadku wagi • nie akceptujesz swojej sylwetki • odmawiasz sobie jedzenia i starasz się to ukryć przed innymi • zdarzają Ci się niekontrolowane napady objadania się • masz problemy z samooceną lub niskie poczucie własnej wartości • zamykasz się w sobie lub unikasz kontaktów społecznych • masz wątpliwości związane ze swoim sposobem odżywiania • chcesz skonsultować swoje nawyki żywieniowe • posiadasz doświadczenia związane z zaburzeniami odżywiania i chcesz pomóc innym nasze spotkania są właśnie dla Ciebie. Co może dać mi grupa? • możesz bez lęku opowiedzieć o swoich trudnościach i problemach • zostaniesz wysłuchany a nie oceniany • możesz skorzystać z doświadczeń innych • zostaniesz zrozumiany • nawiążesz kontakt z osobami borykającymi się z podobnymi problemami • uzyskasz siłę i nadzieję na rozwiązanie problemu • poznasz nowe sposoby radzenia sobie z własnymi trudnościami wypróbowane przez innych • uzyskasz wsparcie w rozwiązywaniu swoich problemów • zredukujesz lęk związany z problemami z odżywianiem • otrzymasz pomoc w przezwyciężeniu trudności związanych z chorobą • zobaczysz, że nie jesteś sam ze swoimi problemami! Spotkania grupy terapeutycznej będą prowadzić: Adrian Piasecki – psycholog i psychoterapeuta w nurcie psychodynamicznym Aleksandra Kuźnik – psycholog specjalności: psychologia rodziny Jeśli chcesz w spokojnej i bezpiecznej atmosferze podzielić się swoimi problemami i doświadczeniami zapraszamy do kontaktu. www.pure-clinic.pl

Gość gość
NABÓR DO GRUPY TERAPEUTYCZNEJ Trwa nabór do grupy terapeutycznej dla osób z zaburzeniami odżywiania. W ramach grupy możliwe jest otrzymanie wsparcia terapeutycznego, podzielenie się z innymi swoimi trudnościami i wątpliwościami a także uzyskanie odpowiedzi na nurtujące pytania. Spotkania odbywać się będą we wtorki: 1, 8 oraz 15 grudnia 2015 roku o godzinie 17.00 w Pure Clinic przy ulicy Droga Męczenników Majdanka 181 w Lublinie. Czas trwania spotkania będzie wynosił 1,5 godziny. Udział w spotkaniach grupy jest bezpłatny. Osoby zainteresowane udziałem w grupie prosimy o kontakt pod numerem telefonu (81) 477-57-96. Czy ta grupa jest dla mnie? Jeżeli: • dbałość o szczupły wygląd jest dla Ciebie bardzo ważna • często kontrolujesz swoją wagę oraz kaloryczność posiłków • uważasz, że jesteś osobą otyłą pomimo znacznego spadku wagi • nie akceptujesz swojej sylwetki • odmawiasz sobie jedzenia i starasz się to ukryć przed innymi • zdarzają Ci się niekontrolowane napady objadania się • masz problemy z samooceną lub niskie poczucie własnej wartości • zamykasz się w sobie lub unikasz kontaktów społecznych • masz wątpliwości związane ze swoim sposobem odżywiania • chcesz skonsultować swoje nawyki żywieniowe • posiadasz doświadczenia związane z zaburzeniami odżywiania i chcesz pomóc innym nasze spotkania są właśnie dla Ciebie. Co może dać mi grupa? • możesz bez lęku opowiedzieć o swoich trudnościach i problemach • zostaniesz wysłuchany a nie oceniany • możesz skorzystać z doświadczeń innych • zostaniesz zrozumiany • nawiążesz kontakt z osobami borykającymi się z podobnymi problemami • uzyskasz siłę i nadzieję na rozwiązanie problemu • poznasz nowe sposoby radzenia sobie z własnymi trudnościami wypróbowane przez innych • uzyskasz wsparcie w rozwiązywaniu swoich problemów • zredukujesz lęk związany z problemami z odżywianiem • otrzymasz pomoc w przezwyciężeniu trudności związanych z chorobą • zobaczysz, że nie jesteś sam ze swoimi problemami! Spotkania grupy terapeutycznej będą prowadzić: Adrian Piasecki – psycholog i psychoterapeuta w nurcie psychodynamicznym Aleksandra Kuźnik – psycholog specjalności: psychologia rodziny Jeśli chcesz w spokojnej i bezpiecznej atmosferze podzielić się swoimi problemami i doświadczeniami zapraszamy do kontaktu. www.pure-clinic.pl

Gość konicek
8kg w miesiąc to niebezpieczne. Ja polecam dobrą dietę oczyszczającą i ćwiczenia. Ja taką stosuję, 5 posiłków dziennie a na avans.pl kupiłam stepper, co drugi dzień ćwiczę, 3 kg w dwa miesiące, jest ok idealnie wręcz

Gość Pani sysia812
Powiem Ci ,że sama chudnę 8kg w miesiąc i jakoś mi nic nie jest do tej pory a wręcz przecwnie czuję się świetnie mam więcej energii;) Jem regulanie posiłki plus suplementacja Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl i efety są widoczne co tydzień gdy wchodzę na wagę!