Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdezorientowana881

Jak mu to delikatnie powiedzieć?

Polecane posty

Gość Zdezorientowana881

Nie pytajcie czemu, ale czuję, że mój mężczyzna mi się za niedługo oświadczy.. chyba planuje to na święta. Ciągle mnie podpytuje o ślub, pierścionek, datę itp itd. Ja uwielbiam biżuterie, ale taką bardziej oryginalną. Jak mogę go nakierować żeby wybrał taki pierścionek jak mi się podoba? Zwykły z małym oczkiem jakoś mnie nie przekonuje. Podobają mi się takie w tym stylu http://luxusportal.pl/pl/bizuteria-i-zegarki/prezentacje/cartier_quartet_rings najbardziej środkowy z lewej strony. Co sądzicie? Moge mu to zasugerować czy nie wypada? Jesteśmy ze sobą szczerzy, to pierścionek na całe życie, ale też nie chcę go urazić.. Pomóżcie bo czasu niewiele!

Gość gość
kolejny spam tego "luksusowego" portalu. Ehhh...

Gość gość
Pierscionki wies tanczy i spiewa, ale co kto lubi...jak dla mnie przekombinowane.

Gość gość
Osobiście pierwszy raz widzę tę stronkę... dziwna... ale te pierścionki jak dla mnie też przesada, to nie czerwony dywan żeby tak świecić, ja wolę coś skromniejszego, ale jak kto woli.. może lepszy byłby pierścionek z białego złota, klasyczny.. te to pewnie majątek kosztują, weź faceta nie naciągaj nawet

Gość gość
zwykła debilna kretyńska podpucho-reklama

Gość gość
Ja bym w życiu nic nie sugerowała w tych kwestiach facetowi, by mi było głupio dopraszać się o cokolwiek. Cieszyłabym się nawet jakby mi dał byle jaki pierścionek.. co za puste dziewczę tylko wymogi i wymogi

Gość gość
Jak cię podpytuje facet o pierścionek to czemu mu nie powiesz? Bo to durna reklama kolejnego sklepu.

Gość gość
Idź i mu to pokaż - zobaczy jakim jesteś pustakiem. Zero wstydu

Gość Zdezorientowana881
Jestem szczera i praktyczna.. Nic nie reklamuję, gdzieś mi się przewinęła ta strona i przeglądałam i cóż zakochałam się w tych pierścionkach to coś złego że mi się podobają?!

Gość gość
Ja nie rozumiem jaki trzeba mieć tupet, żeby w ogóle pomyśleć o tym aby facetowi dyktować w sprawach oświadczyn.. normalny facet od razu rzuci taką laskę

Gość gość
A co ma do tego bycie praktyczną? Ja też jestem praktyczna ale pierścionek to pierścionek i nic tu praktycznego - rozbija się tylko jego wygląd. Ja bym swojemu facetowi nigdy nic nie powiedziała w tej kwestii, chyba że by mnie sam o coś zapytał. A te pierścionki straszne, będziesz świecić tandetnie

Gość Fifinka88
Mnie się te pierścionki nawet podobają, ale na moim palcu wyglądałyby dość.. dziwnie, śmiesznie, bo nie noszę tak ekskluzywnej biżuterii. No i druga sprawa, zgadzam się, że nie wygląda to dobrze mówić facetowi o takich rzeczach, ja bym nie miała śmiałości i by mi było głupio po prostu..