Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy można żyć i nie zdechnąć robiąc głodówke przez 40 dni?

Polecane posty

Gość gość

głupie baby z działu ''Dieta'' chcą być na głodówce aż przez tyle dni by schudnąć i oczyścić organizm. Ja kiedyś sama zrobiłam sobie głodówke i wiem że to głupie teraz z perspektywy czasu ale na 5 dni co i tak uważam za zbyt długo, schudłam ale przytyłam z powrotem szybko i to jeszcze z nadwyżką, wymiotowałam krwią nigdy więcej, odzwyczaiłam się od jedzenia a te chcą nie jeść 40 dni czy to możliwe żeby nie zdechnąć przez ten czas?

Nie mam pojęcia... Głodówkę myślałam, że się stosuje tydzień lub jednodniową w celu zdrowotnych. I nie wiem czy mają w myślach głodówkę by nic nie jeść czy w czasie głodówki same warzywa i owoce... Przy takiej z warzywami i owocami może przeżyją a przy tych to mogą zemdleć... Idą na skróty...

Gość gość
Mozna, ale do czegos takiego trzeba sie dobrze przygotowac. W czasie takiej glodowki mozna miec niezle jazdy, kto sie w jakis sposob oczyszcza, wie o co chodzi. Jesli one, te baby sa z dzialu diety, a nie uroda i zdrowie, to guzik o tym wiedza i sie moga zdziwic. Nie robi sie pierwszej swojej glodowki na maksymalne w tym temacie 40 dni.

Gość gość
co da im ta głodówka? przecież jak schudną to efekt jojo murowany