Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pierwszy taniec

Polecane posty

Gość gość

hej, jak wygladal/bedzie wygladal Wasz pierwszy taniec? Klasyka, czy cos nowoczesnego? pozdrawiam przyszle panny mlode! :D

Gość gość
mam ambicje zaprezentowac taniec z piosenki 'thinking out loud' :D chcialybyscie zobaczyc takie show na slubie?

Gość gość
u mnie bedzie klasycznie - walc. swoja droga chetnie zobaczylabym pare mloda tanczaca do tej piosenki, idealna piosenka, idealna choreografia, ale to dla mocnych graczy tylko :P

Gość siekba
Teraz nie ma problemu:) Zwyczaj jest taki,że potencjalni małżonkowie uczestniczą w nauce pierwszego tańca,a tam wybierają sobie odpowiadający im utwór.Instruktor /ka od tańców odpowiednio ich przygotowuje:).Utwór na okoliczność pierwszego tańca jest odtwarzany z "płytki"na sprzęcie,którym dysponuje kapela,kroczki wyćwiczone i jest..efekt:):)

Dokładnie tak jak poprzedniczka napisała było u mojego kuzyna. Mieszkają w Gdańsku i tam dużo wcześniej poszli na kurs tańca - m.in. naukę pierwszego tańca na swoim weselu. Skorzystali z tej szkoły http://podkwadratem.pl/ i powiem Wam, że niby błahostka, a wyszło elegancko.