Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sukienka neonowa jesienią na wesele

Polecane posty

Gość gość

Co myślicie o neonowej sukience na wesele o tej porze roku ?

Gość gość
To zależy jaki kolor. Odrzuciłabym ewentualnie neonowy żółty i pomarańczowy, ale niebieski jak najbardziej:) na pewno będziesz się wyrózniac z tłumu.

Gość gość
No właśnie myślałam o neonowy pomarańczowy ale im dłużej o tym myślę tym bardziej jestem na nie

Gość gość
Akurat te dwa kolory wydają mi się bardzo letnie:) ale każdy ma inny gust i pomysł. Własnie tydzień temu byłam na weselu i powiem ci jakia kolorystyka najbardziej mi się podobała:) Brunetka o ciemnej karnacji w beżu i blondynka w granacie+złote dodatki-ekstra:) Blondynka miała dodatkowo złote buty i pasek...mówie ci rewelacja.

Gość gość
Ładne połączenie jest też pudrowego różu ze złotymi butami. Pokombinowałabym tak by mieć te złote buty :):) to wygląd bardzo efektownie i nietuzinkowo:)

Gość gość
No chyba granat dla blondynki będzie najlepszy :)

Gość gość
Chociaż ten pudrowy róż też kolor bardziej letni. Nie wiem czy masz już tą neonową bo jeśli nie to chyba o tej porze roku wątpie ze dostaniesz w tym kolorze.

Gość gość
ja miałam taką dość wyrazistą niebieską (ale jeszcze nie granat) i z granatowymi butami też to dobrze wyglądało, a tez jestem blondynką. Blondynka dobrze wygląda w odcieniach niebieskiego i granatu. Ale te złote dodatki to jest coś pięknego hehe. W Deichmanie są teraz złote szpileczki widziałam osobiście:P:P

Gość gość
Mam tą pomarańczowa ale kiepsko to teraz widzę na te pochmurne pogody. Chyba jednak kupię coś innego na teraz . Dzięki wielkie :)