Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wy przed egzaminem na prawko umieliście wszystko perfect?

Polecane posty

Gość gość

czy powiedzmy na ostatniej jezdzie przed egzaminem nie popełnialiście żadnych błędów?

Gość gość
Przed pierwszym egzaminem wszystko mi wychodziło i oblałam. Przed drugim nie wychodziło mi nic, byłam tak zdenerwowana, że po powrocie z jazdy się rozpłakałam. I na drugi dzień rano zdałam :D

Gość gość
jazda to tam c***j a na teorie nie umialem za duzo ale trafilem na takie pytania co je umialem a jazdy to w ogole sie nie balem :o zdalem za pierwszym

Gość gość
testy rozwiązywać w necie do oporu do wyrzygania a najlepiej notować sobie w jakim pytaniu błąd a potem poprawiać i sprawdzać ile się robi błędów. Z książeczek uczyłem się tylko prędkości , drogi hamowania i promili. A teraz za egzamin teoretyczny się płaci 40 zł więc nie tragedia ( ustalić tylko teorie bez praktyki) . Co do praktycznego to jest loteria jaki egzaminator , okiełznanie stresu , i jak ci wyjdzie ostatnie dwie godziny jazd z twoim instruktorem/ką . moja mi powiedziała , ''że jak pojadę tak jak dziś to zdam jutro bez problemu'' i , rzeczywiście tak było. pozdrawiam