Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nikt sie nie chce ze mna ozenic

Polecane posty

Gość gość

Facet,z ktorym mam dziecko nie chce sie ze mna ozenic.Malo tego robi ze mnie idiotke.Rok temu mowil, ze ozeni sie w tym roku w grudniu.Teraz niby sie juz nie zalatwi,bo za pozno.Powiedzial,ze w styczniu a teraz,ze w pazdzierniku za rok.Bawi go robienie ze mnie kretynki?Kiedys mialam juz narzeczonego,ale tez mnie zostawil przed slubem.Jestem zalamana;-(

Gość gość
a /ch/uj/ ci w kakao glupia kretynko

Gość gość
Odpowiedz na poziomie mojej szwagierki:-)

Gość gość
Zastanów się czy na pewno chcesz takiego niepoważnego męża.

Wiesz co... facet musi sam chcieć. Nic na siłe. Poza tym - to dziwne ze np ty go pytasz kiedy, on odwleka... a to raczej powinno wygladać inaczej. Jesli jestescie po zaręczynach to powinnas z nim tak na spokojnie szczerze pogadac... ze tobie na nim zalezy, ze w zwiazku z tym ze jestescie po zareczynach to chciałabys wiedziec co on dalej o was mysli...jesli jego zdaniem jest ok wszystko to juz nie wspominaj o dacie slubu i go nie nagabuj tylko porozmawiaj z nim tej jeden raz i zaproponuj ze w takim razie RAZEM sie wybierzecie do ksiedza czy urzedu ustalic termin np za rok (zeby to nie było za miesiac czy dwa), zeby na spokojnie wszystko zaplanowac i tak dalej. Jesli na to przystanie to tak zróbcie (ty tez wykaz inicjatywe a nie czekaj tylko i mu marudź). A jak juz ustalicie date to juz mu nie marudź o weselu i tak dalej.

Gość gość
a moze twoj facet jest bogaty i obawia sie o swoj majatek jak mu wyjedziesz potem z rozwodem:O