Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ironiczna Mysz Kuku

Co dziś jedliście ?

Polecane posty

Ja jadłam: 1. Śniadanie: - Kanapka z sałatą - kawa zwykła (bez mleka) 2. Obiad - Tosty francuskie w restauracji na rynku ze słodkimi dodatkami (bardziej deser to był niż obiad) - Jogurcik (po powrocie do domu z pracy) No i oczywiście kawa z Costy. x A teraz jem pizze 🌼 Wszystkim jedzącym właśnie życzę smacznego 😘

Gość gość
Ironiczna wacka umyłaś?:classic_cool:®

Gość gość
1.kawa z cukrem i mlekiem do kawy 2. serek wiejski light 3. grapefruit 4. druga kawa 5. porcja ryżu podsmażanego z kurczakiem 6. 2 kawałki ciasta (wlasnie jem) + szklanka mleka o,5%

Gość gość
dzis słabo od rana kanapki z dżemem kawa winogrona z działki gulasz z kaszą jabłko x2 migdaly rodzynki aminokwasy witaminy herbata gulasz z ziemniakami aminokwasy po treningu

Gość gość
Ironiczna to poka, bo nie wierzę :classic_cool:®

Gość manuel fuego
Twój blog jest bardzo ciekawy :classic_cool:

Gość gość
Transik poka, poka:classic_cool:®

Gość gość
dwie kawy z mlekiem, dwie zielone harbaty, kefir ok 0.5l. barszcz ze smietaną

Gość manuel fuego
Nie zrozumiałaś moich intencji. Po prostu wbrew faktom, jednak twierdzę, że twój blog jest wartościowy :classic_cool:

Gość manuel fuego
Jeśli mogę zapytać, czy bardziej żenującą, niż twój blog? :)

Gość gość
rano na śniadanie loda z budyniem potem kakało japko lód ze śmietana potem znowu lód ze śmietaną 0,5 litra wódki potem nie pamiętam jestem kobietą 21 lat

Gość gość
glodują dziady na kafe chyba :)

Gość gość
Śniadanko: Kanapki 2 bułeczki z masłem szyneczką serem żółtym i pomidorem kubek herbaty. Obiad: Kluski śląskie kotlet dewplaj surówka z kapusty białej. Kolacja:: 2 bułeczki z masełkiem szynka długo dojrzewająca Kubek żurku.

Gość gość
Śniadanie: kanapki z szynką i pomidorem Obiad: węgierska zupa gulaszowa Kolacja: Kebab XXL Teraz jeszcze na deser 3 browarki

Gość gość
ja trzy kawałki kawiorka z białym serem, biała kiełbasa dwa kawałki kawiorka i dwa jaja grzaniec zupa chińska i kawiorka z b serem

Gość gość
Na śniadanie jajecznica z suszonymi pomidorami, na obiad szykuje się lasagne z sosem bolońskim i wołowiną od http://cezan-ubojnia.pl/, a na kolację coś lekkiego - możliwe, że jogurt z musli.

Gość gość
konserwe znalazlem w smietniku całą i w terminie,gulasz angielski. Powpiepszalem jak rekin pycha:-P

Gość gość
Ja dzisiaj zjadałam całe opakowanie Chesse Snack Zott, czyli 4 sztuki paluszków serowych. Były pyszne. Miały być dla syna na jutro do szkoły, chyba kupię mu drożdzówkę.

Gość gość
kawa z mlekiem i serek wiejski light surowka z serem gouda i sosem czosnkowym - gotowiec z auchan latte z automatu tchibo pol bagiety podpieczonej na oliwice z surowka z pomidora i cebuli. herbata mietowa lampka wina

Gość gość
aminokwasy+glutamina witaminy olimp multiple sport Dwie bułki z masłem i żóltym serem Gulasz z ziemniakami kebab w cieście dwie wędzone makrele z chlebem i cherbatą winogrona suszone sliwki 2x perła export :D ryś z piersią kurczaka i czerwoną fasolą pomidor K-ce

Gość gość
1. Szarlotka 2 porcje 2. Kawa, 2 herbaty 3. Kurczak z warzywami z ryżem. 4. Piwo

Gość gość
nic

Gość gość
na śniadanie jajecznicę z cebulą i kiełbasą, kawę z mlekiem i herbatę. na obiad zupę pomidorową z ryżem. na kolację kajzerkę z serem i z salami i szynką. na podwieczorek herbatę i ciasto.