Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy myślicie że to dobry pomysł złapać faceta na dziecko?

Polecane posty

Gość gość

Jeśli on ma żonę i już swoje (dorastające) dzieci? Pytam poważnie, tylko darujcie sobie pouczanie mnie czy wyzwiska bo i tak mnie to nie rusza. Tylko ciekawi mnie czy to faktycznie byłoby dobre?

Gość gość
Super poprostu! Totalny brak honoru i ambicji.

Gość gość
tzn zle to ujęłam... Czy to byłoby skuteczne? Czy wtedy byłby ze mna? On sie wydaje odpowiedzialnym facetem, ale nie wiem jakby sie wtedy zachował... Szczerze to nie wiem jak inaczej moglabym go sklonic do zwiazania sie ze mna...Bo wiem, ze on cos do mnie czuje, ale ze porzucenie rodziny by go zbyt wiele kosztowalo

Gość gość
Naprawdę jesteś aż taką brzydka ze żaden facet nie byłby w stanie z własnej woli założyć z tobą rodziny? Coś z tobą nie tak przemyśl to.

Gość gość
No może macie racje, ze to kiepski pomysl.. Tylko tamta kobieta ma tyle wiecej przewagi ,ze z nia ma dzieci ,a ze mna nie ma

Gość gość
20:57- to ze z nim jestem nie wynika z desperacji bo mialam facetow przed nim co byli wolni i planowali ze mna przyszlosc... ale wole tego choc nie jest to latwe

Gość gość
nie wiem czy dobre bedzie dla ciebie samotne macierzynstwo?

Gość Aniaaaaaaaaaaa123
Jak chcesz szczerej odpowiedzi to proszę bardzo- więc to może byc skuteczne, ale nie musi. Nie wiadomo jak on się zachowa i musisz to wziąc pod uwagę. Może zostać z Tobą, a może tylko płacić alimenty na dziecko i Cię porzucić, może też kompletnie nie chcieć dziecka, znienawidzić Cię i kazać zrobić skrobankę. Ja osobiście bym nie ryzykowała, ale zrobisz jak zechcesz. Ale może się to skończyć i dobrze i źle

Gość gość
Tak to sobie tlumacz ze tylko dzieci sa przewaga. Ech dziewczyno wstyd mi za ciebie,jak mozna byc tak plaskim czlowiekiem!

Gość gość
Jednak dziewczyny jesteście wyrachowane i paskudne.

Gość gość
Autorko podsunełaś mi dobry pomysł :) Jestem w podobnej sytuacji jak Ty.

Gość gość
Taaaaa, jeszcze sama sobie odpisuje debilka.

Gość gość
Jak ci bardzo na nim zależy to każdy sposób który prowadzi do celu jest dobry. Ale weź pod uwagę, że on może się rozmyślić jak zauważy że mu komplikujesz życie.

O ja prdl.. To napewno prowokacja. Nie da sie być takim bezmózgiem, to nie możliwe poza nielicznymi klinicznymi przypadkami

Gość gość
Z żoną ma dwoje,więc i tak jego ślubna górą w pojedynku na ilość dzieciaków:-PKogoś kto ma dorastające dzieci może już nie cieszyć niemowlak to fakt,a poza tym łapanie kogoś na dziecko jest chamskie,nawet gdyby to był kawaler.Będzie chciał zostać z tobą niech podejmie taką decyzję z własnej woli,nie pod presją,bo to może być powodem konfliktów.Wtedy miłość umiera,a rodzi się agresja i przykra sprawa,że ucierpi tyle osób,a zarobi prawnik.Ryzykujesz,że zostaniesz sama z dzieckiem,ale pełno jest samotnych matek,bo się przeliczyły:-(

Gość gość abc
No ale co jej bronicie przed jej głupotą niech zmoczy tyłem Ona myśli, że to będzie szczęśliwe zakończenie dla niej jak w Wenezuelskim serialu

Gość gość
Łapać na ciążę?:-(Nieeee,tego się nie robi facetom :-(:-(:-(

Gość gość
A właśnie że się tak robi. Ja złapałam męża na dziecko i jesteśmy małżeństwem już drugi rok. I gdybym tego nie zrobiła to pewno już by odpłynął w siną dal. A tak przywiązałam go do siebie i do dziecka i jest szczęśliwy. Pomogłam mu osiągnąć szczęście.

Gość gość
Czemu Wy kobiety jesteście niby takie delikatne A jedną drugiej to by z gardła coś wyrwłała dla siebie NIE ma w WAS LITOŚCI nawet

Gość gość
Faceci często są niezdecydowani i trzeba im pomóc, bo myślą powoli i nie wiedzą co dla nich dobre. Sposób na dziecko jest w PL praktykowany od niepamiętnych czasów i nie widzę w tym niczego złego. Ja to popieram. Więcej dziewczyn powinno być swiadomym, że to doskonała metoda. Łapcie mężów w ten sposób to będzie dobre dla wszystkich.

Gość gość abc
Ale był pewnie kawalerem A nie mężem z dziećmi czyjejś ?

Gość gość
Gdyby chciał zostawić żonę, to po prostu by odszedł. Dzieci nie byłyby przeszkodą... I

Gość gość abc
22:24 ciekawe jak byś popada na cwaniaka który by nie chciał by się wiązać Nie wiem czy by Cię tak same alimenty tak cieszyły Bo z dzieckiem to raczej byś już nie miała dużego wyboru w facetach

Gość gość
Chłop jest chłop - żonaty czy nie jak zajdę w ciążę to nadaje się na męża. A stare małżeństwo może zawsze się skończyć bo pojawiają się nowe okoliczności i dziecko z nową kandydatką na żonę może go wyzwolić ze starego związku.

Gość gość abc
22:31 tak oczywiście Tamto się skończyło i ok wg Ciebie Tylko alimenty np na na dwoje będzie płacił to wiele mu zostanie z polskiej pensji dla Ciebie Na pewno po szaleje sz NA kiju od miotły

Gość gośćJegoMosc
Masakra,ja prdl czy wy niektore baby uzywacie tych swych mozdzkow?Potem lataj o alimenty pozywaja.Od dawna powinni zmienic prawo w sprawie alimentow dla placocych jak i facetow tak i kobiet.Powiem ci szczerze bezmozgu ybany,ze twoj pomysl jest na levelu psychicznie chorych dewiantow.Jak mozna tak do tego podchodzic,zastanawialas sie czy w ogole kochac bedziesz tez dziecko czy tylko jego.ze takie glaby sie rodza.wspolczuje twemu dziecku ze bedzie miec zwyrodnialca w postaci matki.

Gość gośćFacio32
Zaliczam cie do gatunku czlowieka z cyklu:"Kobiety,ktore wstrzasnely swiatem".Proponuje pojscie do dobrego psychoterapeuty,bo masz widoczny problem z soba.

Gość gość
Ona usunie to dziecko ja wam mowie jak cie wali po kątach to nwm noże i bd z tobą a jak jego żona wygląda a ty

Gość gość abc
Wiesz 22:58 to jest pokolenie szlajających się dziewczyn na ulicy tak sobie na wzajem na kładły do głów tych głupot a potem niszczą życie chłopakom mężem dzieciom swoim i twierdzą że to normalne A potem aż HUCZY na forach FACECI to pierdoły i jedna drugiej przytakuje Po co mają się żenić ABY zostać służącym A nie mężem