Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pauelka19

brak treści

Polecane posty

Gość PaueIka19
Wrocilam pozno w nocy po imprezie, wsciekla mama czekala na mnie by powiedziec mi ze jutro bede zalowac tego. No to na luzie poszlam troche pospac, wchodze do salony a tam mama czeka, myslalam ze moze juz zapomniala ale nic, no i wszystko bylo juz przygotowane, kanapa rozlozona, na ziemi na reczniku uwidzialam termometr, jakas masc, wezyk i jakis pojemnik, do tego tzw gruszka, potem mama przyniosla duze tabletki, balam sie co chce mi zrobic, nagle zadzwonil dzwonek i mama wyszla z tymi czopkami ok 5 ich bylo, wiekszych troche niz palec kazdy, no i w drzwach byl DArek, chlopak ktory mi sie podobal, powiedzialam mu zeby wpadl kiedys, pomyslalam ' no to sobie wybral moment' mama na mnie spojrzala i zaprosila DArka do srodka, powiedziala mu cos czego niedoslyszalam a on przytaknal, dala mu do reki te tabletki i pudeleczko z ziemi, spojrzeli na mnie i darus usiadl i powiedzial zebym sie polozyla na brzuchu ( na sobie mialam tylko dluga koszulke meska, spalam bez bielizny ) wstydzilam sie amama chwycila mnie i przelozyla przez kolana Darka, ten odslonil mi koszule i po kolei wkladal czopki, szarpalam sie.. Bo ostatnio czulam miedzy nami chemia, a wtedy plonelam ze wstydu ! Czulam jak nieznosnie czopek sie przesuwa w jelicie, poszly kolejne do srodka a za kazdym razem czulam za nimi palca ktory wiercil sie w mojej dziurce, juz wiedzialam jak mama chciala mnie ukarac. Po chwili polozyli mnie na plecach i kazali podciagnac nogi, wiedzialam jak bede niegrzeczna to bedzie gorzej, wiec z cierpiwoscia znosilam kare, wtedy mama chwycila termometr i wlozyla mi to w pochwe, podniecilo mnie to troche. Ale nadal czulam bol po nabojach w dziurce :c przypomnialo mi sie jak w dziecinstwie wsadzala mi termometr w pochwe i o***t podczas goraczki, najpierw mierzyla w mojej kobiecosci, potem wchodzila w mniejsza dziurke. Dalej tez sie dzialo, ale chyba juz nie bede mowic.. Choc to anonimowe troche sie wstydze