Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dylemat kukiz czy k***in

Polecane posty

Gość gość

ja już nie wiem na kogo głosować...do niedawna kukiz wydawał mi się fałszywy, tak jakby był przez kogoś celowo nasłany do zrobienia zamieszania i to ciągłe JOW JOW JOW, ale teraz paczam wywiady i muszę stwierdzić, że gość jest szczery, naprawdę kocha nasz kraj i chce coś zmienić...co do k***ina hmmm dobrze gada, ale ta prywatyzacja wszystkiego nie leży mi, no i czasami coś chlapnie, czego nie powinien powiedzieć który według was jest lepszy?

Gość gość
Prawo i Sprawiedliwość

Gość gość
dlaczego cenzuruje k o r w i n a?

Gość gość
o niee nie wyjeżdżaj mi tu z pisem, błagam to jedno koryto razem z po, sld i pslem

Gość gość
Korwin też już się dopchał do koryta, tyle że w Brukseli. Nie jest w niczym lepszy od PiSu.

Gość gość
nawet cie nieczytalem,lowiem ci ta nos noz w kieszenie bo ss czuwa ja spodkasz jakajacego frajera na drodze to utnij mu leb szybciej k***in zie niepiertoli tak jak ruski oficer w piernot jak cofniesz sie kula w leb to cywil despota i nidkumas z wladzy a daj mu to cie usadzi , ejrowski ma wUsa z i tez nielubi k***ina demokacje tak . Musl i glosuj tak zeby dzadki niemusia wnukom tunaczyc zes gupek,masz jasze jakis problem? to spiertalaj niedorobie;-P

Gość gość
ale chce porzucic europarlament na rzecz polskiego rządu, zresztą dobrze najeżdża w brukseli na tych wszystkich skorumpowanych politykierów :D

Gość gość
gościu z 00:30 weź pisz jak człowiek albo się nie udzielaj czizyss

Gość gość
spiertalaj płaczeeee :D hahahhaha :D :P

Gość gość
"ale chce porzucic europarlament na rzecz polskiego rządu" czyli chce zmienić koryto :D Korwin doskonale wie, że będąc w rządzie bardziej się obłowi niż jako szeregowy eurodureń :D

Gość gość
k***in ma kupe kasy, widziałeś jego pałac, po co mu pieniądze od lat głosi to samo, nie zmienia poglądów, a wiele z tego, co mówił kiedyś dziś się sprawdza wiem, ze tvn zrobił ludziom wode z mózgu, bo przecież to OSZOŁOM ale ludzie, on w wielu kwestiach ma racje

Gość gość
najbardziej pazerni na kasę są najbogatsi, apetyt rośnie w miarę jedzenia :)

Gość gość
bo on nie ma wygrywać tylko odbierać głosy prawicy...

Gość gość
oczywiscie ze K.U.K.I.Z z pomiedzy tych dwoch panow :)

Gość gość ex cookies
Kukiz byłby w porzo gdyby nie wpuścil na listy dziwnych ludzi - słyszałem jego wywiad w którym powiedział że "JA zagłosuje za" ale co reszta z jego drużyny to nie mówił. Wygladalo to tak jakby sie pilnował że ON zagłosuje tak a reszta ma prawo głosowa jak chce. 2 razy to powtórzył:-O A w tej reszcie jest masa ludzi z PO i Palic***y etc. Tylko KORWIN, i robić zdjęcia wyborcze - MASA LUDZI SIE ZA KILKA LAT NIE PRZYZNA NA KOGO GŁOSOWALI :-D