Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabi1986

Wyleczyłam trądzik!!!

Polecane posty

Gość Gabi1986

i chętnie się podzielę z całym światem tą metodą. Borykałam się z trądzikiem przez prawie 2 lata. Jedynym skutecznym sposobem okazała się GŁODÓWKA. Ponoć niemożliwe jest żeby człowiek nie wyleczył się z trądziku po głodówce, bo trądzik jest efektem zanieczyszczonych jelit. To nieprawda co wmawiają nam lekarze, że hormony itp, Wszystko jest winą złogów w jelitach. Opiszę w skrócie jak się zabrać do leczenia. Informacji szukałam na różnych forach, w książkachm, wszędzie. Najważniejsze to wyrzucić wszelkie leki, kremy , maści. Wolno myc buzię tylko mydłem bambino i stosować zielone glinki. Przez pierwsze 2 tygodnie należy jeść same warzywa, owoce, kasze, wszsytko naturalne i w dowolnych ilościach, trzeba pić dużo wody. Nie ma mowy o lekach, kawie, mięsie, papierosach. Tylko warzywa, owoce, kasze i tego typu produkty. Po tych 2 tygodniach można dopiero przystąpić do GŁODÓWKI 10 dniowej. WAŻNE: podczas głodówki pijemy tylko wodę źródlaną z jak najmniejszą ilością wszelkich minerałów. Podczas tych 10 dni nie wolno spożyć absolutnie niczego oprócz wody źródlanej. Choćby łyk herbaty czy soku niedopuszczalny i wtedy głodówka nie ma sensu. Ważne żeby wytrzymać 10 DNI i ani jednego dnia krócej bo inaczej nie nastąpi przełom kwasiczy, który zeżre w jelitach to co powoduje trądzik. Ten przełom nie nastąpi jeśli zje się choćby okruszek. Wciągu tych 10 dni pić mnóstwo wody i robić codziennie lewatywy z własnego moczu- 3, 4 lewatywy, ale nie takie malutkie z apteki tylko należy kupić ogromną lewatywę na allegro- taką która mozna zawiesić na ścianie i wlać cały zbiornik, Trzeba wytrzymac jak najdłużej po wpuszczeniu zawartości, położyć się na jeden bok, na drugi , pochodzić i jak już będziemy na skraju to pójść do toalety. Jeśli zbiornik nie jest pełny to dolejmy przegotowaną ciepłą wodę. Ważne żeby wlać całośc zbiornika. Robimy te lewatywy przez 10 dni. Myć twarz tylko i wyłącznie mydłem bambino i wodą. 2X dziennie robimy maseczkę z zielonej glinki. I BARDZ WAŻNE: 2X dziennie robimy maseczkę z cebuli. Ścieramy na tarce cebule i tą papkę nakładamy na twarz wcześniej umytą mydłem bambino. Leżymy tak ze 20min. Cebula cudownie leczy blizny potrądzikowe!! dezynfekuje spłyca i wybiela blizny i po prostu znikają! To najważniejszy kosmetyk w tej terapii. Maseczki robimy i przed i po głodówce, im wcześniej zaczniemy tym lepiej. Podczas głodówki prysznic jest ważny, min 2x dziennie, można częsciej i tylko z mydłem bambino. Wszelkie kosmetyki i kremy ladują w śmietniku. Leki absolutnie niedopuszczalne. Aha ta maseczka z cebuli ma być gruba więc tzreba sie połozyć z tą warstwą i przelezeć te 20 min, nie wystarczy tylko posmarować. NAJWAZNIEJSZE! 11 dnia gdy wychodzimy z głodówki rozcienczamy 1 łyżkę soku z marchwii z połową szklanki wody i pijemy bardzo powoli, najpierw łyk, po 5 min kolejny łyk itd. Jeśli ktoś po głodóce rzuci się na jedzenie może umrzeć, jelita muszą mieć dużo czasu żeby powrócić do formy. Tę połówkę szklanki wody z sokiem z marchwii pijemy powolutku. Po 2 godzinach zozcienczamy połowę szkalnki soku z kapusty ze szklanką wody i pijemy bardzo powolutku, łyczek na 2minuty i obserwujemy uważnie reakcje organizmu, łatwo dostać skrętu jelit a to jest śmiertelne więc zachowujemy SUPER OSTROŻNOŚĆ. po godzinie możemy spróbowaćwypić sok nierozcieńczony. UWAGA soki tylko i wyłącznie własnoręcznie wycisnięte w sokowirówce. Kupne niedopuszczalne. Przez następne dni pijemy dużo soku z kapusty, kapusta ma super właściwości, codziennie minimum 1 szkalnki, z marchwii i z innych warzyw i owoców. Ważne żeby były naturalne, niepryskane, bez chemii. Przez pierwsze dni pijemy dużo soków, możemy delikatnie spróbować warzyw i owoców ale powolutku = obserwując realcję jelit. Trezeciego, czwartego dnia możemy ugotować np kaszę, wązne żeby jeść tylko i wyłącznie naturalne i nieprzetworzone produkty. AHA i jeść duużo cebuli, surowej, dodawać do czego się da. Cebula działa cuda. W razie pytań proszę pisać na czupakabra1999@gmail.com Muszę już iść :) Jak przypomnę sobie coś jezszce to wrócę. Kurację przeszłam jakieś 2 lata temu, nigdy nie miałam czasu sie podzielić i miałam wyrzuty sumienia więc dziele sie teraz! Nie ma bata żeby trądzik nie zniknął, ja miałam ochydne ropniaki, całe policzki i czerwone ślady, to był koszmar, bałam się ziewnąć bo wytryskały i zostawiały dziury w twarzy. Lekarz zalecił izotek i mówił coś o hormonach, ale dziś wiem że problem zawsze tkwi z jelitach, a firmy farmaceutyne robią z nas idiotów i nie zależy im żeby leczyć ludzi szybko i skutecznie. Lekarze, koncerny farmaceutyczne to mafia. Głodówka to jedyny skuteczny sposób. Po głodówce należy bardzo zwracac uwage na jedzenie, tylko naturalne rzeczy, zero mleka, fajek i innych śmieci. Sok z kapusty codziennie, cebule kilogramami ale tylko surową, usuwa bakterie z przewodu pokarmowego.

Gość Gabi1986
jeszcze jedno, głodówka jest bardzo męcząca, człowiek czuje się fatalnie ale tzreba pamiętać żeby wychodzić na długie spacery

Gość Olivia P22
Ja również wyleczyłam że tak napiszę, choć nie wiem, czy do trądziku pasuje słowo leczenie. Nie mniej może tak, pozbyłam się go, a stało się to po zastosowaniu IQface...i nie musiałam się głodzić:-)

Gość gośćAloes
U mnie też efekty po zastosowaniu iqface że tak napisze idealne. Nie mam już krost. I to jest najwążniejsze

Hehe no ja tak łatwo nie miałam bo pomogły mi dopiero profesjonalne zabiegi z wykorzystaniem lasera, gdyby ktoś był zainteresowany to wykonywałam je w Klinice Krajewski 🙂 

Gość 231

tood  jakiegoś jedzenia wywala