Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O kuzwa ale miałem koszmara o uchodźcach

Polecane posty

Gość gość

Dotarli do PL spotkałem całą hordę na osiedlu na którym kiedyś mieszkałem. Było późne popołudnie, byłem w parku jakimś i nagle tam ujrzałem całą hordę murzynów. Na ich czele 15 - latek, z gołą klatą, stpami i maczeta. Zaczęli mnie gonić i ludzi którzy byli tam, zabijać. Darli mordy i biegli. Dosłownie nie było gdzie uciec, bo tu uciekasz a obok kolejni zabijaja ludzi. W końcu znalazłem cienka szpare w betonie pod mostem wszedłem tam z wielkim trudem i ich zgubilem. Jak tam lezalem to sie obudzilem. Straszne.

Gość gość
no na cale szczescie sie obudziles

Gość gość
Nie zlapali mnie a że proroczy to możliwe :)

Gość gość
ja miałem mnóstwo takich snów tylko że zawsze byłem świadkiem jak obcinali głowy ale nie wiem kto obcinał i komu. pamiętam taki sen że kiedyś w biłem się do czyjegoś mieszkania z jakimś typem i ja przeszukiwałem mieszkanie byłem w drugim pokoju a kolega w pokoju obok właścicielowi użynał łeb słychać był płacz błaganie o litość a potem już takie zakrztuszenie się krwią i się obudziłem :) ale spoko z maczetami mogą podbić tylko idiota idzie na strzelanine z nożem ;) http://www.kaliber.pl/rewolwery/116317-rewolwer-new-army-1858-remington-kolor-czarny.html