Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oszukałam chłopaka którego kocham nad życie!!!

Polecane posty

Gość gość

Zaczne od tego że jestem dość dziwną osobą.. nie lubię ludzi i ciężko się z nimi dogaduje. Założyłam konto na portalu ALE! nie ze swoimi zdjęciami i wgl...Napisał do mnie chłopak..jezu był dziwny ale strasznie mnie do niego ciągnęło.. poprosil mnie o nr. Dałam mu go..z nikim aż tak dobrze mi się nie pisało!!!! chociaż nigdy się nie widzielismy to zakochalismy się w sobie..mamy chyba ok 50 tys przepisanych wiadomości.. chciał się spotkać ale ja ze nie byłam tą dziewczyną ze zdj nie mogłam tego przecież zrobic.. było mi źle, chciałam bliskości.. Kilka dni temu powiedział mi że o wszystkim wie, że od początku wiedział że nie jestem tą dziewczyną... Byłam w szoku czemu nadal zd mną pisał... prawie rok. Chciał zerwać ale pisalibysmy nadal..potem chciał do mniee wrócić.. ale inaczej mnie traktuje.. źle mi z tym, duuuuuuzo płacze i nwm co robić.. NIE UMIEM BEZ NIEGO ŻYĆ!! ale to już nie jest to samo..pozwolić mu odejść czy być z nim (w dziwnym związku) ? pomozcie...chcę się spotkać i go przytulic ale nwm czy on chce.. bardzo go zraniłam :(

Gość gość
Schudnij i sie spotkaj

Gość gość
ale tonie chodzi o wygląd ....zresztą jestem za chuda jak dla niego

Gość gość
Z tego postu wynika że pisałaś z jakimś facetem przez neta. Nie ma żadnej wzmianki o jakimś twoim chłopaku którego oszukałaś. Może tak: Masz chłopaka - w realnym świecie i go oszukałaś pisząc z jakimś innym w internecie tak? czy nie? Bo z twojego postu jakiś bełkot wynika ...

Gość gość
poznałam chłopaka przezneta ale nie podałam mu zdj moich tylko jakiejś dziewczyny.... i mimo że nigdy się nie spotkalismy to zakochalismy się w sobie.i po roku, kilka dni temu napisał że od samego początku wiedział że nie jestem ta dziewczyna ze zdj..