Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ten sms nie byl za barzdo wylewny?

Polecane posty

Gość gość

" Dzien Dobry oczko.gif Co dzisiaj dobrego u Ciebie slychac? jednak jutro bedziemy sie mogli spotkac juz mysle napewno. Fajnie ze sie spotkamy bo już się troche za Toba steskniłam :*Jutro skoncze prace około 18 wiec tak na styk ale najwyzej mnie z niej odbierzesz. Caluje" Todo faceta z ktorym sie spotykam jakis czas i on mi pisze rownie mile rzeczy czasami wiec pomyslalam ,ze tez sie przelamie, ale teraz mysle,ze moze zbyt wylewnie napisalam?

Gość gość
To ma być wylewne? Normalne przecież. To jak wy do siebie zazwyczaj piszecie? Szanowna Pani, Jestem dzisiaj dostępny. Z poważaniem xyz??

Gość gość
No on do mnie pisze tak bardziej czule, a ja do niego dotąd pisałam miło ,ale troche jak do kolegi :O Bo boje sie okazywać uczucia juz sie na tym przejachałam... Np mam opory zeby mu mowić, ze tesknie czy o nim mysle

Gość gość
To jednak sie do niego wtedy odezwalas. Mialas napisac, co ci odpisal, ze tak dlugo sie nie odzywal...

Gość gość
tu by pasował bardziej oficjalny styl: "Szanowny ...... (tu wpisz relacje jakie cie łączą) W związku ze wzajemnymi relacjami, informuję, co następuje, kończę pracę i proponuję wspólne spotkanie celem odbycia stosunku seksualnego, szczegóły ustalimy w trakcie spotkania. Proszę i niezwłoczną odpowiedź"

Gość Agnieszka okazjonalnie
Gdzie jeszcze i ile razy zalozysz ten sam temat przyglupie? Wystarczy zalozyc raz na jednym forum tematycznym. Dotarlo? A teraz ZAMYKAM ten kram.

Gość gość
Autorko, napisz co ci odpowiedzial na poprzedniego smsa, dlaczego sie przez miesiac nie odzywal?

Gość gość
Wielebny Andrzeju, Piszę aby wygłosić Ci tezę iż mam od dłuższego czasu na Ciebie apetyt. Dzisiejszego wieczora przygotowałam dla Ciebie niespodziankę. Do pracy założyłam specjalnie strój kąpielowy, bo chciałabym zabrać Cię nad jezioro gdzie dopniemy aktu swej miłośc****eszcząc i łaskocząc nasze ciała na łonie natury. Całuski Andrzeju :*

Gość gość
Czcigodna Katarzyno, Dzisiaj wieczorem jestem zajęty ponieważ odprawiam mszę świętą oraz nabożeństwo różańcowe. Klękam aż po sam pas i błogosławię, Andrzej

Gość gość
Haha nie no poprawiliscie mi humor tymi smsami :D Jednak mu napisalam , a co tam, chociaz mam jakies opory przed mowieniem czy pisaniem o tym ze np tesknie

Gość gość
no dobra, ale co ci powiedzial w zeszlym tyg..dlaczego sie nie odzywal?

Gość samiec_alfa9
Dałaś czadu tym smsem. Myślałem, że popisałaś nie wiem co. Takich wiadomości wysylanych jest dziennie tysiace. Jakby kazdy sie tutaj pytal czy nie napisal zbyt wylewnie co by to bylo.

Gość gość
A nic, pisał ,że o mnie myslał, ale tak to sobie tlumaczył, że pewnie kogoś mam ,albo sie obraziłam na niego bo tak sie dlugo nie odzywałam i takie tam...

Gość gość
on tak mi odpisał: Kwitnąca Kasiu, Milczenie jest złotem. Czekałem na znak od Ciebie. Jednak znak pojawił się w niewłaściwym momencie. Tak jak wcześniej Cię informowałem mam już plany na wieczór. Pozostając z pokaźnym szacunkiem, Andrzej

Gość gość
aha, czyli nic konkretnego i ty naprawde chcesz to dalej ciagnac? Jak juz miesiac wytrzymalas, to trzeba bylo juz to urwac.

Gość gość
Chciałam to ciągnąć a szczególnie chciałam ciągnąć jego penisa

Gość gość
15:10- Napisał tez ze tesknił i myslał o mnie przez ten czas ..Mysle, ze naprawde mogl tesknic bo to w koncu ja jego olałam wtedy

Gość gość
No, ale on tylko gada, bo przeciez jak ci powie, ze juz on tobie prawie zapomnial to sie z nim nie spotkasz...a od zony i tak nie odejdzie. Moglas juz z tego wyjsc, ale ty znowu w to goowno wdepnelas.

Gość gość
Mysle, ze naprawde mogl tesknic bo to w koncu ja jego olałam wtedy x dawno tak głupiej dziewuchy nie widziałam :) nic dziwnego, że koles robią ją w balona

Gość gość
Twój SMS był w 100 % O.K.