Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu na alegro laptopy sa po 5tys

Polecane posty

Gość gość

pogięło ich jakis 6 rdzeniowy chociaż o taktowaniu 3 ghz a tu same g****a nie wspominając o 8 rdzeniowym :( zamiast auta mam komputer kupić by móc pracować jako tako na studiach? mam kompa o 2 rdzeniach ito za słabe stanowczo cztery to jakby kot napłakał 6 to minimum ;( i do 3500

Gość gość
8-rdzeniowy AMD FX-8320 kosztuje 545zł... Ilość rdzeni to nie wszystko, liczy się wydajność całego układu. 4-dzeniowe procesory Intela są szybsze niż 8-rdzeniowce od AMD.

Gość gość
Trzy tysiące za przesyłkę :D

Gość gość
ale mi chodzi oto by zespół był mocny tak 8 rdzeni i taktowanie pewni 1.0 . mi chodzi osile ram icoz tam jeszcze, ehh był 8 rdzeniowy to ktos kupił ehh ;/a teraz rynek pusty trudno, z studentów zdzierają złodzieje

Gość gość
nie kupuje nic niech sie w d**e pocałują same g****a ;/ poco produkują te badziewie? coja mam kupic laptopa o takiej sile jak mój pc z 3 letnim stażem zdrowo ich pogięło ! i naweto kosztował 2 tys cos tanszy był ozal;/

Gość gość
Przecież nikt ci nie każe kupować po wuj się produkujesz wiesniaku

Gość gość
no zalezy jaki masz budżet ityle intel wiadome ze lepszy ale moze byc np procek od amd tez 3.5 gh taktowaniu ityle a intel o 3 ghz czy wtedy intel jest lepszy ?

Gość gość
racja niebede kupował badziewiea i czemu mnie nazywasz wiesniakiem skoro chce dokonac mądrego zakupu !

Zdradź nam, do jakich aplikacji, w studenckim życiu, potrzebny jest Ci 8-rdzeniowy procesor ?

Gość gość
poto ze będę mial dajmy nato 800 g syfu nakompie i 10 aplikacji a kumplowi przy 4 rdzeniach mulilo juz auto cada to ciekawe co bedzie nawyzszym poziomie jakie aplikacje?a pozatym wole miec mocniejszy sprzęt i dopracy potem

Gość gość
Hehe, słaby troll ziomuś