Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marianna ochócka

Ucz się dziecino,

Polecane posty

Gość marianna ochócka

ucz, nauka to potęgi klucz! Tak oto powiedział pewien poeta, i miał rację. Zanim coś napiszesz dziecię, zajrzyj do słownika ortograficznego. Please 🖐️

Gość gość
szedzie szukam, nawet JP2, pleace, nie ma :( peace moze

Gość gość
nie obce mi som zasady interpunkcji i tajniki ortgrafii ale mam nanie wyjepane tak samo jak na ciebie

Gość marian podsiadły
Cóż za wirtuozi słowa, polskiej mowy. Ma pani rację, aż strach czytać niektóre tematy na tym forum 🌼

Gość gość
to zamiast oglądać horerory poczytaj panie kafeterie panie i nie rzucej pan stokrotek panie przede wieprze panie bo ci je wieprze rozdepcze:(

Gość gość
a słownik z przeproszeniem to se możesz wsadzic tam gdzie stokrotke od tego pana pani. o. macie coś z baniakami czy jak? w c***ju mam, ze zmarnowaliście 8 lat w podstawówce żeby se przyswoić te głupoty. wasz problem nie mój. to, że coś zajmuje dużo czasu nie oznacza, że jest istotne. spróbujcie nie oceniać człowieka po ortografii bo to głupota jest. zresztą szkoda czasu na rozijanie tematu

Gość gość
kiedyś podstawowka było 7 lat, widać nic nie wiesz, caly rok szlo zaoszczedzic, teraz od 5 roku po 67, i rok po śmierci...hahahha

Gość gość
pewnie jakbym to powiedział to bżmiało by inaczej ale: morzliwe, rze muj osąd jest niesprawiedliwy albowiem gdyby nie to, rze zamiast "jade nad moze" mówie "jade nad morze" nikt by sie nie kapnął, rze morze pochodzi od słowa mare w jakimś tam martwym albo pół rzywym języku. to niezwykle istotne w kwestiach poruszanych na kafeterii aby odwoływac sie do łaciny jako źródła semantycznego i etymologicznego bp kooorfa inaczej nie wiedzielibyśscie o czym mówicie.

Gość gość
gdzie na morze? :) ja też bym chciała :)

Gość gość
zasady są ważne ale trzeba wiedzieć które i dlaczego. ja nie wiem wy też nie wiecie. nawet prof miodek wszystkiego w tej kwestii nie wie. nie znacie równiez w większości łaciny ani pochodzenia słów, którymi sie posługujecie i was ani mnie to nie interesuje. profesora miodka pewnie troche bardziej. dlatego wnosze z tego waszego oburzenia, ze po prostu nie wyrośliście jeszcze z zachowań charakterystycznych dla dzieci w podstawówce i wyzywacie od głupków wszystkich, którzy robia iaczej niz was tego nauczono. ja was rozumiem. w podstawówce byłem i pamiętam jak sie zachowujja dzieci. a nawet jakbym nie pamiętał to wystarczy, że poczytam kafeteriie i sobie przypomne:) miłego wieczora/u wam życze spedzonego nad ozważaniem jak brzmi u z kopą albo rz i jakie jest to ważne we wzajemnej komunikacji z waszymi bliskimi a tym bardziej z dalszymi...bo wadomo, że z bliżsi tym mniej trzeba muwić żeby sie porozumieć.:P

Gość gość
gdzie nad morze? na plaże pewnie:P

Gość gość
pomarze sobie patykiem mażąc o jakiejs półnagiej kobiecie, która wypełni moje myśli i kąpielówki:)