Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety na czatach narzekają na brzydkich facetów, ale same urodą nie grzeszą

Polecane posty

Gość gość

Wydaje mi się, że jednak atrakcyjni ludzie na czaty nie siadają.

Gość gość
Sęk w tym, że brzydcy faceci chca pięknych kobiet. Czemu piękna kobieta ma go pokochać? On brzydkiej nie może, ale ona owszem? :D

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców jest fajne i miłe

Gość gość
Fakt faktem, że facetom szybko zależy na zdjęciu. Ja np stawiam na początku na pisanie, ale bywało, że facet mędził. Wysyłałam on odsyłał i kończyłam czasem rozmowę, bo skoro on w pewnym sensie szukał kogoś wydaje mi się w jego typie, a ja byłem, ale znowu on dla mnie nie był to po co mi było dalsze pisanie. Żegnam się z gościem, a on żale że patrzy się na wygląd. Skoro ma iść foto za foto to niech się faceci liczą z tym, że kobieta ich oleje.

Gość facet to nie lalka
facet nie ma być ładny tylko zaradny, na chúj facetowi mieć urode?

Gość gość
Żeby jeszcze byli zaradni i z dobrym charakterem to można przymknąć oko na te 170 cm albo brzuszek piwny ale takich też ze świecą szukać.

Gość gość
To ja się wypowiem w kwestii kobiet z którymi zdarzyło mi się pisać. Akurat mam taka pracę, że zabijam czas na różnych czatach. W 90% u kobiet z czata wygląda to tak: - nadwaga - jeśli mężatka to mąż zwykle poświęca się pracy od rana do wieczora, ona sama z dzieckiem lub dziećmi niepracująca - często nieszczęśliwa - wiele z nich mieszka u teściów i nie mogą już wyrobić - podobno lubi sport i ćwiczy (ale tu patrz na punkt z nadwagą czyli raczej jest to tekst by zabłysnąć, a niewiele ma wspólnego z rzeczywistością) - jeśli wolna po 30tce to lubi się pokazać jak to faceci są beznadziejni - mało kobiet błyskotliwych z poczuciem humour - spora część siedzi bo "nudzi się w domu" - uważam, że osoba nudząca się nie jest w żadnym stopniu interesująca do rozmowy To takie głowne spostrzeżenia.

Gość gość
Ja ostatnio na czatrulecie trafiłem na podobną dziunię do tej: http://utn.pl/P8bN7 :D szkoda, że nie zdążyłem nagrać :P