Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o moich objawach?

Polecane posty

Gość gość

Witam :) Generalnie chciałabym od razu zaznaczyć, że od początku byłam negatywnie nastawiona do ciąży, jednak pewna rzecz skłoniła mnie by Was kobiety zapytać co o tym myślicie. Mam miesiączkę raczej regularną 26-28 dni, najkrótszy cykl 25 dniowy najdłuższy 33 dniowy. W tym cyklu postanowiłam z chłopakiem, że spróbujemy się postarać o dzidziusia, ale bardziej z przymróżeniem oka. W 13 dniu ovu wyliczyło mi owulacje i faktycznie, bolesność prawego jajnika, dużo wodnistego śluzu, a następnie skok temperatury. Kochaliśmy się kiedy mogliśmy, nie codziennie, ale i przed i w trakcie i po owulacji. Już w dzień owulacji czułam się fatalnie, piersi i sutki omal mi nie odpadły, cała klatka piersiowa okropnie piekła. Bolesność piersi została, bolą mnie co jakiś czas po zewnętrznej stronie,u dołu i u góry, a mam już 23 dzień cyklu, prawy jajnik też praktycznie cały czas mnie pobolewał. Kilka dni temu, gdy kochaliśmy się z chłopakiem zostawiłam mu po seksie na penisie dużo śluzu przypominającego ser, wtedy zaczęłam się zastanawiać, bo pierwszy raz coś takiego widziałam. Nie chcę wspominać o innych objawach ( żyłki na piersiach, bo piersi mam spore i mogłam po prostu nie zauważać, spore zmęczenie, ogromna ochota na słodkie - normalne okresowe objawy). Od dwóch dni jestem jednak nastawiona na miesiączkę, bo czuję ból w podbrzuszu. Dzisiaj jednak mój ukochany zadzwonił do znajomej ginekolog i stwierdziła, że po opisie objawów, jest pewna w 70% ciąży, ale muszę zrobić test. I teraz sama nie wiem. Myślałam, że nic z tego, okres dostanę i życie toczy się dalej, no ale skoro ona twierdzi że powinnam, bo jest duża szansa... co o tym dziewczynki myślicie?

Gość gość
Myślę że jak na penisie był ser, to masz grzybicę pochwy!

Gość gość
To nie grzybica, kiedyś już ją miałam wiem jakie są objawy, nie czułam pieczenia i swędzenia, to się zdarzyło jeden raz.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców

Gość gość
Najpierw to ty idź do psychiatry. Jestem w szoku, jak kobieta może takie intymne sprawy wywlekać na społecznym portalu. Jesteś za głupia i chyba za młoda na dziecko, więc najpierw dorośnij. DzIecko potrzebuje rodzica, A NIE PUSTAKA.

Gość gość
Panna po wyżej. Wejdź na jakikolwiek portal dla kobiet starających się o dziecko i tam poczytaj wszelkie wywody i newsy. Nie wiedziałam , że po takim opisie od razu jestem pustakiem. Musiałam pomylić portale :D

Gość gość
Najgorsze, że nie widzisz nic niewłaściwego w swoich "zwierzeniach". Jestem kobietą, a o mało nie zwymiotowałam. Dla twoich problemów najwłaściwszy będzie LEKARZ, LEKARZE.