Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Natarczywy przyjaciel

Polecane posty

Gość gość

Mam przyjaciela- jest żonaty, ja jestem zajęta. Denerwuje mnie, ze jest strasznie natarczywy. Pisze do mnie po kilka maili dziennie, ładne wierszyki mi wysyła, wciąż zasypuje sms-ami i podkreśla, ze robi to, by być dobrym przyjacielem. Wręcz domaga się kontaktu ze mną- czyli często w godzinach, jak wracam z pracy czeka na mnie na przystanku, buy pogadać. Bardzo mnie to denerwuje, ale on nie rozumie moich reakcji, wg niego on dba o przyjazne stosunki między nami. Mój telefon w pracy musi być wyłączony, bo on ciągle dzwoni. Co zrobić? Jest rok po slubie ze swoją drugą żoną i zamiast zajmować się nią wciąż szuka kontaktu i twierdzi, ze tego nie zaprzestanie, bo przyjaźń od niego tego wymaga. Jak się nie odzywam, to robi mi wyrzuty, ze nie potrafię uszanować przyjaciela. Doradźcie! Nie chcę mówić jego żonie, bo wiem, ze ich relacje są bardzo dobre i są dopiero świeżym małżeństwem. Ale co zrobić, by się go pozbyć?

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców

Gość gość
Pewnie mu się podobasz

Gość gośćmarycha2108
Zaproponuj mu spotkania we czwórkę,ty,twój,on i jego żona.Zobaczymy czy będzie taki chętny do podtrzymywania przyjaźni

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców

Gość gość
Trzeba to powiedzuieć jego żonie

Gość gość
On ma 52 lata. Ja mam 36. JUż mu kiedyś powiedziałam, ze przyjdę do niego, kiedy jego żona w domu bedzie to odparł, zę nic nie stoi na przeszkodzie, ze mogę przyjść, że jego żona zadrosna nie jest