Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce poznać kobiete która "nie imprezuje"

Polecane posty

Gość gość

Chce poznać spokojną, uczuciową kobiete która nie imprezuje 5 razy w tyg i nie pije... Czy takie jeszcze istnieją? Normalne z dobrym sercem... wątpie;/

Gość gość
Istnieje ; ) Ale w szczęśliwym związku z podobnym do mnie facetem ; P Oboje nie pijemy, nie palimy, imprez raczej unikamy. Wogóle nieco aspołeczni jesteśmy ; P

Gość gość
ja nie imprezuje 5x w tyg, nie pije- okazyjnie lampka wina, nie pale. Jestem uczuciowa i spokojna. Szczera, uczciwa i miła :-). Z tym, ze mam juz swoją drugą połówkę :-). Jest wiele takich dziewczyn i kobiet- musisz sie rozejrzec. Powodzenia :-)

Gość gość
nie pije, nie pale, nie chodzę na imprezy, lubię spokojne miejsca bez tłoku mam jednak takie wady że jestem nieśmiała szybko się zawstydzam i jestem nazbyt uczuciowa

Gość gość
to nie wady ,tylko wspaniałe zalety kobiety...

Gość gość
wada zwłaszcza gdy widzisz tysięczny raz swojego partnera a i tak robisz się czerwona jak pomidor

Gość gość
Proszę bardzo- jestem. Bez nałogów, nie jestem typem imprezowiczki, pracująca, niezależna, atrakcyjna ale bardzo nieśmiała. I co? I nic, bo w dzisiejszych czasach liczą się inne "wartości"...

Gość gość
a autor kim jest? sam imprezujesz, pijesz? ile masz lat i w jakim wieku tej partnerki szukasz?

Gość gość
dla mnie nie.. jestes chyba jedyna..

Gość gość
Jakie inne wartości? Kwestia znalezienia sobie kogoś podobnego. Jak nie imprezujesz to nie będziesz przecież szukać miłości swojego życia w klubie

Kilka takich dziewczyn sie do mnie zalecało w ostatnich dwuch latach. Jawnie mówily ze nielubią imprez , wolą siedziec w domu pod kocem, obejrzeć film, spedzic fajnie czas. Wszystkie odrzuciłem.

Gość gość
Autor jest typem romantyka ,nie pije nie pale mam 25 lat ,na imprezy nie chodze ,nie kręci mnie to... wole zasicze domu czy jakiś spacer z wybranką serca ( w podobnym wieku)

20.35 nie dla wszystkich liczą się inne wartości podobnie jest z kobietami jak i mężczyznami np ja jestem zbyt spokojny wiec pewnie wydaje się nudny bo nie imprezuje nie pije lubię spokój i Malo zatłoczone miejsca a pozatym nieśmiały wiec pozostaje samotny Malo kto szuka kogoś takiego jak ja kto nie chce przelotnych znajomości a stabilizacji

Gość gość
robercik92 jakbyś mnie opisał, dokładnie taki sam;) ale kobiety niestety wolą innych..

Gość gośćj
Jest jakaś podobna dziewczyna wlkp

Gość expert od imprez
autorze,ty chyba ksiezniczki szukasz.imprezowanie 5 razy w tygodniu to przegiecie,ale impezy same w sobie to chyba nic zlego? zwlaszcza jesli sie robi raz na jaskis czas? chyba,ze sam jestes abstynentem,tj.NIGDY nie pijesz i NIGDY nie palisz,to co innego.ja uwazam,ze raz czlowiek zyje i trzeba sie bawic,bo zycie ucieka a mlodosc nie trwa wiecznie.

Gość gość
Do 20:37 Chodziło mi o to, że właśnie przez to, że nie imprezuję, nie jestem głośna i wyzywająca, mężczyźni w moim otoczeniu uznają mnie za mało interesującą, a takich spokojnych romantyków na horyzoncie nie widać...

Gość gość
Sam szukam takiej dziewczyny i dochodzę do wniosku, że im większa miejscowość tym bardziej zapijaczone dziewczyny. Osobiście uważam, że szukanie takiej dziewczyny urodzonej po 1987/89 roku mija się z celem.

Gość gość
jestem tutaj kolego :) ale równiez nie jestem łatwa :p mam klasę i przyzwoitość ,wiec szukaj mnie na innym temacie

Gość gość
jestem z rocznika 96 i nie pije, nie pale, nie chodzę na imprezy, nie puszczam się

Gość gość
Istnieja i sa w Wielkopolsce, tylko sa juz dosc stare :) tzn. po 30, same, bo nikt ich nie chcial z uwagi na niesmialosc i mala imprezowosc :D

Gość gość
A ja jestem taka, że jestem strasznie nieśmiała, wstydze się i stresuje jak jakiś fajny facet do mnie zagaduje. Ale gdy widze jego zaintersowanie, zaczynam sie otwierać i zaczyna być fajnie. Ale gdy już jest fajnie, lubie pójść na impreze, napić się (tak w co któryś weekend lub w pt co tydzień :) ) i nie puszczam się bo jestem nadwrażliwie uczuciowa...

Gość gość
Robercik, skąd jesteś??? Województwo jakie tylko podaj :)

Gość gość
Jesteście same bo jesteście aspołeczne i bierne a autor a taką nie pytał

Gość Z wlkp
A dużo po 30? Ja jestem chwile przed.

gość wczoraj Proszę bardzo- jestem. Bez nałogów, nie jestem typem imprezowiczki, pracująca, niezależna, atrakcyjna ale bardzo nieśmiała. I co? I nic, bo w dzisiejszych czasach liczą się inne "wartości"... Niestety nie zgodzę się z Tobą. Widocznie posiadasz inne 'mankamenty' charakteru,które działają odpychająco na facetów :) Inna opcja to taka,że gustujesz w typie mężczyzn,dla których Twoje 'zalety' nie są zbyt istotne (;