Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samotnamatka2121

Praca, dom. Jak to pogodzic?

Polecane posty

Witam. Mam na imie Dorota, jestem kobietą która sama wychowuje 2 letnie dziecko. Nie ukrywam, jest mi ciezko, takze finansowo. Chcialabym dorobic, bo kwota ktora dostaje z zasiłku jest bardzo niska. Problemem jest to ze ciezko jest mi cos znalezc, gdyz mam male dziecko, ktore ma tylko mnie. Jest jakas mozliwosc zarobienia, nie wychodzac z domu?

Gość gość
Nie wychodzac z domu prawie zadna. Jako samotna matka masz pierwszenstwo do zlobka.

Ale problemem jest to ze ja mieszkam w malym miasteczku, w ktorym jest tylko jeden zlobek, a on jest przepelniony i nie chca przyjac wiecej dzieci. Na rodzine tez nie mam co liczyc bo mieszka na drugim koncu Polski i nie zyjemy w dobrych stosunkach niestety.

Gość Iwona23456
Hej. Tez mialam taki problem 4 lata temu, bylam calkiem sama z malym dzieckiem, mialam pieniadze ale po czasie zaczelo ich brakowac. Mialam prace ale zwolnili mnie z niej, bo nie bylam dyspozycyjna a moja coreczka czesto chorowala. Zaczelam zajmowac sie praca przed kamerka, slyszalas o czyms takim?

Gość gość
IWONA - jak lubisz sie sprzedawać to sie tym nie chwal ! I nie doradzaj porządnym ludziom takich pierduł. A tak na powaznie - niestey nie ma takiej pracy zeby zarabiac w domu. Sa ogłoszenia o skręcaniu długopisów, ale to totalna ściema i przewaznie taka pseudo firma chce wpisowe a potem umywa rączki - naskręcasz się tego od groma a potem ci każa sprzedawać i biorą od tego większy procent niż Ty masz dostać. Moja sąsiadka tak sie własnie załatwiła. Wpłaciła im 160zł, dostała paczke z długopisami w częściach, skręciła je a potem musiała sprzedać po 1,50 i z tego zabierali jej 1,20zł czyli 30gr było dla niej. Jedyna praca w domu to Call Center, dzwonisz to ludzi, namawiasz na zakup, kusisz promocjami. Musisz poszukać więcej info o tym w necie, z tego co kojarze masz umowe - zlecenie i normalne wynagrodzenie plus premia od kliienta jezeli ci sie uda go namówić na coś.

Gość Iwona23456
Sprzedawac? Chyba masz troche bledne pojecie, nie wiesz w jakiej sytuacji bylam. Tez mialam watpliwosci ale sytuacja mnie zmusila, zaczelam to robic i nie zaluje. To tylko tak wyglada, ale tak naprawde to nic zlego, nie pokazuje twarzy, mam z tego niezly zarobek. MOJE DZIECKO MA CO JESC, to chyba najwazniejsze!! A to ze ktos na mnie patrzy to nie grzech!

Gość Iwona23456
To polega na tym ze logujesz sie na stronie na ktorej ile razy dziennie i nas jak dlugo chcesz wchodzisz przed kamerke i czatujesz, mozesz byc w bieliznie, nie koniecznie nago. Nie musisz tez pokazywac twarzy, do niczego tam cie nie zmuszaja, robisz tylko tyle ile chcesz. To zalezy, czasem zarabiam 700 czasem 900 zl na miesiac, zalezy ile czasu temu poswiecam.

Gość gość
daj namiar gg lub mail

Gość gość
wysle paczke dla malutkiej

Gość Sabina2015
Hej. Cztam ten post i jest mi bardzo przykro ze ma Pani taka sytuacje zyciowa. Widze tutaj tez temat pracy na kamerkach. Moim zdaniem to nic zlego, chyba lepiej zarabiac w ten sposob niz glodowac lub UPRAWIAC SEKS ZA KASE. Gdybym byla w takiej sytuacji to pewnie bym sie zdecydowala. Mam tez jedna kolezanke ktora tym sie zajmuje mimo ze ma prace i zarabia w niej 1400 na miesiac. Zycze Pani zeby wszystko sie dobrze ulozylo.

Gość Iwona23456
Tez mam nadwage delikatna, moim atutem sa piersi. Naprawde tyle mozna zarobic, jak juz mowilam to zalezy ile czasu na to poswiecasz

Gość gość2
a gdzie jest Twoje dziecko jak sie rozbierasz przed ta kamerka?? bo ja np tez mam taka sytuacje ale mieszkam z moim bobasem na 25 m2 .... i ile czasu na to poswiecasz zeby zarobic te 900 zl?

Gość gość
Dziewczyno nie słuchaj tych idiotek od kamerek!!! Szanuj się !

Gość Iwona23456
Idiotek od kamerek? Co to za tekst? Widze ze jest Pani bardzo ograniczona. A niech mi Pani wyjasni co jest takiego zlego w tej pracy?

Gość gość2
weszlam na ta strone i jakos mnie odepchnelo ..... to takie troche chore . Co powiem dziecku jak podrosnie? jak odpowiem na pytanie : co robi mamusia? a swoja droga jesli masz dzieciaka w przedszkolu to czemu nie pojdziesz do normalnej pracy????

Gość Iwona23456
Dlaczego? Ty mozesz pokazac tylko tyle ile chcesz! A latem chodzisz w golfie i spodniach? nie wiadac Twojego ciala? Ja nie pokazuje twarzy. Dziecko nie musi wiedziec czym sie zajmowalam, chyba wazniejsze jest to ze nie musialam go oddac do domu dziecka, ze dalam rade go wykarmic, ze walczylam o lepsze zycie dla niego. Nie rob z tego takiego wielkiego halo, bo nie sprzedawalam sie na ulicy tylko pokazywalam cialo. To sa dwie rozne rzeczy, nie uwazasz? Nie szukam pracy, bo jest mi WYGODNIE z tym czym sie zajmuje. Pojde do pracy i bede robic minimum 8 godzin dziennie a zarobie 200 zl wiecej niz teraz zarabiam.

Gość gość2
no tak w sumie to masz racje... w lecie pokazuje cialo i wcale mi z tym zle nie jest, wrecz przeciwnie, lubie jak sie mezczyzni czasem za mna ogladaja Tu raczej chodzi o to ze sama mysl ze dostawala bym za to pieniadze troche mnie przeraza. Moze dlatego ze jestem osoba ktora bardzo sie przejmuje tym co mowia inni, pewnie nie potrzebnie... Mam bardzo trudna sytuacje rodzinna i dlatego tez zaciekawil mnie ten temat i Cie poniekad rozumiem ze sie tym zajmujesz bo to wkoncu "latwy pieniadz" ktorego wciaz brakuje ;/ jak to mowia : Trzeba robic tak by sie nie urobic a dorobic, i Ty chyba wlasnie to robisz , a dobro dziecka najwazniejsze tu tez sie z Toba zgodze. Jesli dostane kolejnych 30 odmow pracy to moze tez sama sprobuje....

Gość gość
Iwona nie wstydzilas sie rozebrac po raz pierwszy ??

Gość Iwona23456
dokaldnie, wiec jakim problemem jest ze ktos patrzac na Ciebie placi za to? nie placi za stosunek z Toba tylko za to ze moze na Ciebie popatrzec i pofantazjowac, a to chyba nic zlego. Mnie nie zalezy na tym zebys to robila, ja tylko doradzam jak mozna zarobic, tylko drazni mnie mentalnosc niektorych, ktorzy myla ze jestem POTWOREM. Ale kto ma o Tobie mowic? Jak juz mowilam nikt nie musi wiedziec ze sie tym zajmujesz. Moja rodzina do tej pory nie ma o tym pojecia.

Gość Iwona23456
Krempowalam sie troche, ale jak juz wchodzilam po raz drugi bylo lepiej. Pomyslalam: Czym ty dziewczyno sie martwisz, takie cialo ma kazdy, nie robisz nic zlego

Gość gość
Iwona nie bardzo to ogarniam . zalogowalam sie , teraz mam stworzyc profil ale jak bede dostawala za to pieniadze? kiedy wogole zaczne zarabiac?

Gość Iwona23456
Wiesz troche za duzo wyjasniania, najlepiej bedzie jak napiszesz meila na ten adres i tak wszystko dokladnie ci wyjasnia support@amateurcommunity.pl