Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca w domu jest realna w naszych warunkach?

Polecane posty

Gość gość

hej. macie jakieś pomysły jak zarabiać w domu? Mam na myśli normalną, legalną pracę wykonywana bądź zdalnie (komputer) bądź jakiś rodzaj rzemieślnictwa. Niestety muszę zrezygnować z etatu by zająć się domem czyt. dziećmi. Biorąc pod uwagę kwestie finansowe jestem zmuszona dorabiać jakoś w domu lub ewentualnie poświęcać na pracę poza domem tylko kilka godzin. W głowie pustka, żaden sposób zarobkowania domowego który znam nie przynosi jakiejś normalnej kasy w budżecie domowym.nie mam jakiś wybitnych talentów. Pracuję w korporacji, mam wyższe wykształcenie, mieszkam z dala od większego miasta. Do tej pory zarabiam ok. 3500 tys. ale będąc w domu zadowoliłabym się kwotą 1700 - 2000 tys. Tylko to chyba nie realne co?

Gość gość
Wiesz co ? To chyba nie realne ,nie wiem ile twoje dzieci mają lat ale praca w domu z dziecmi to naprawdę wyzwanie , ja już to przerabiałam . A jeszcze mąż przychodził z pracy i chciał obiadek bo przecież - ty siedzisz w domu . Dobrze się zastanów , naprawdę ....

Gość gość
myślę że to jednak lepsze rozwiązanie niż codzienna praca po 12 - 13 godz matki małych dzieci, która jak już wróci do domu to jest tak zestresowana całym dniem że te pół godz przed spaniem dzieciaszków ją nie cieszy a rano stresuje się że znów musi wracać do pracy i przez te pól godz kiedy się z nimi widzi myśli tylko jak tu sie wymknąć z domu by dzieci nie płakały ze mama wychodzi.