Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tatuaz

Polecane posty

Gość gość
ja na początku bałam się koloru, teraz właściwie tylko jeden tatuaż mam całkiem czarno-biały.

Piórka są niestety coraz bardziej popularne, sama uwielbiam indiańskie motywy i też mam tysiąc pomysłów, ale myślę nadal co. I sama projektuje tym razem. Ale to piórko widać, że dobrze zrobione. Ile zaplacilas?

Gość gość
zapłaciłam 300 zł , tatuażysta jeszcze doradził żeby był czarno biały bo chciałam całkiem czarne . ja miałam mniej więcej na zdjęciu ale i tak jeszcze potem siedzieliśmy i kombinowaliśmy jak inaczej zrobic ;)

Cieniowanie białym tuszem daje dobry efekt, Mnie się podobają wektorowe, ale musi to być większa dziarka, a to już niet.przy małych wzorach gubi się kontur i wygląda jak plama. Teraz jadę podrasowac to co mamMna ręce i chce minimalna bransoletkę na kostce

Gość gość
no to fajny pomysł ;) ja bym sobie coś na karku zrobiła i na ręce .

Gość gość
na karku może być problem z zakryciem do pracy :(

Ale ze rękaw? Czy napis? I chyba nic na ramieniu, moimMzdaniem najbardziej beznadziejnym miejscu na tatoo dla kobiety:-)

Gość gość
kciukiem - dlaczego? Ja mam pół ręki wytatuowane i to chyba mój ulubiony tatuaż :D

Gość gość
myślałam o ramieniu , albo od łokcia do nadgarstka ;) napis jakiś napewno będzie.

Tzn rękawy strasznie mi się podobają! Gorzej gdy jest coś walniete tylkoOna ramieniu.... brrr Rękawy są świetne, choć sama bym się nie zdecydowała. Mam pół przedramienia zrobionego i tylko go podrasuje, bo coś mi się brzegi nie podobają, coś dołączę malutkiego i na tymMkoniec. Jeśli o rękę chodzi:-)

Gość gość
ja mam duuużo czasu na przemyślenia , minusem dziar na rękach jest to że mogą nie przyjać do pracy przez to . . . .

Lepiej od łokcia do nadgarstka:-) Ja mam od nadgarstka do połowy przedramienia. Miała być bransoletka wyszło w praniu coś zupełnie innego i wiekszego

Gość gość
hahah to teraz wybrac tylko jaki i juz bedzie drugi ;)

Najważniejsze to nic na siłę , nic pod modę i ludzi.to osobisty wybór na całe życie,nie może być byle co. Ja wiem,że moich żałować nie bede. A kolejne... jeszcze w toku, teraz coś absolutnie minimalnego, pod maorysow,czy Indian, nic Ala łańcuszek. I na tym poprzestne, ale zobaczymy za kilka lat czy znowu nie bede chciała.

Gość gość
no tak właśnie , ma to być nasz świadomy wybór a nie robiony bo coś jest modne , myślałam nad skrzydłami czarno białymi i diamentem pośrodku kolorowym na plecach ale gdzie mi sie zapodziało zdjecie niestety i nie moge go znalesc

Skrzydła są piękne. Najpewniejszym wyborem jest coś, co chodzi za nami długi czas. Nie tylko , bo gdzieś zauważyłam, czy u kogoś. Może jeszcze coś innego znajdziesz.

Gość gość
właśnie że przeglądałam sobie skrzydła od dawna i nie za bardzo mi się podobały inne , ale mniej więcej wiem jak to ma wyglądać to wyjdzie fajny jak to ogarnę ;)

Najlepiej iść z własną wizją do salonu i niech artysta ja rozrysuje, wtedy będzie unikat:-)

Gość gość
Tak tak ;) a potem ktoś się bedzie na tym wzorował ;)

A broń Boże, ja swojego nigdy całego nie wrzucę do neta, żeby później nie było, że wpadnę na coś, co okaże się modą jak np kiedyś delfin, a teraz lapacz Snow, róże, czy coś. Tylko moja wizja, prócz stopy, bo tam akurat mam określoną postać. Ale nie sądzę, by ktoś inny, prócz maniaka podchwycil i ten wzor

Gość gość
no w sumie racja , bo kazdy tatuaz ma cos znaczyc dla nas ;) i byc tylko naszym wytworej a nie ze komus sie podoba i chce taki sam

Gość gość
Moje tatuaze nic nie znacza i sa wylacznie dla ozdoby

Gość gość
Większość tych obrazków na skórze, to albo banalne napisy, albo kiczowate rysunki. To co na zdjęciach, to piórko i te ptaszki, przecież to jest żenujący kicz. Nie jestem jakimś patologicznym przeciwnikiem tatuaży, bo widziałem tatuaże, które nie są czymś tak żałośnie wtórnym i tak estetycznie bezwartościowym. I podobały mi się. Ale to jest kit, byle co.

Gość gość
no tak właśnie , ma to być nasz świadomy wybór a nie robiony bo coś jest modne , myślałam nad skrzydłami czarno białymi i diamentem pośrodku kolorowym na plecach ale gdzie mi sie zapodziało zdjecie niestety i nie moge go znalesc x skrzydłami i diamentem :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D kobieto, przecież to straszny kicz, okropna tandeta skrzydła i diament :D:D:D:D:D:D

Gość gość
A ja lubie klasyczne wzory np. Roze.

Gość gość
Heeejty , Heeeejty wszędzie . . . .

Gość Marinta
Jeśli lubicie tatuaże, to możecie zajrzeć na portal - http://dziarownia.pl/ . Myślę, że warto przejrzeć sobie dostępne tutaj galerie tatuaży. Niektóre z nich są naprawdę fajne.