Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nikt mnie nie chce

Polecane posty

Gość gość

Nie strasze wygladem, maluje sie, ladnie ubieram, jestem szczupla, wiele dziewczyn w związkach wygląda gorzej ode mnie. Komplementy nieraz slyszalam, jak rowniez faceci ogladaja sie za mna. Mysle wiec, ze to nie w wygladzie tkwi problem Mam charakter, jestem asertywna, i zachowuje sie normalnie, choc wiele osob ma mnie za niestandardowa osobe. Mimo to jakos nadal jestem sama.. jestem na nowych studiach, spodobal mi sie pewien chlopak, ale nie widze, by i on za mna wodzil wzrokiem.. powiecie - glupia jestem, powinnam zagadac, ale problem jest taki, ze mam juz za soba 2-3 znajomosci, gdzie to mi zalezalo, a komus nie, a ja mydlilam sobie oczy, ze moze jednak..I mam tego dosc. Wole teraz, aby to chlopak sie mna pierwszy zainteresowal, wyszedl z inicjatywa. Nie wiem, moze brakuje mi uroku (nie wydaje mi sie, abym byla osoba specjalnie charyzmatyczna).. A moze po prostu nie trafilam na kogos, w kogo bylabym typie i wygladowym i charakterologicznym i pozostaje czekac.. gorzej, jesli ten ktos mi sie nie spodoba.. i kolko sie zamyka.

Gość gość
wziolbym cie ale jak zwykle wszystkie chetne zadaleko Ieszkają:-(

Gość gość
Kiedys mnie podrywali bardziej koledzy, mialam tez jednego faceta, ktoremu niby mnie zazdroscili i jeden z jego przyjaciol byl we mnie zabujany. Ale ogolnie od jakiegos czasu posucha.

Gość gość
No i w sumie ostatnio na imprezie też jakiś gość pytał, czy mam faceta, ale był całe 4 lata młodszy ode mnie, dzieciakowaty i trochę prymitywny..

Gość gość
A czy ktos tutaj pisał coś o układzie?