Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wezuwiuszka

Ubezpieczenie w polisadirect.co.uk?

Polecane posty

Gość wezuwiuszka

Hej, mam pytanko, czy macie jakieś doświadczenie z polisa direct? Pytam, bo chce ubezpieczyć samochód w Anglii

Gość barmanka333
Ja się ubezpieczałam u nich, jak sprawdzałam różne oferty, to ewidentnie wynikało z nich, że tu mają najlepszą ofertę.

Gość Ingrid In
Ja mam w polisadirect.co.uk i jestem bardzo zadowolona. Dość tanie ale spełniające moje wszystkie potrzeby i zabezpieczenia. Warto się z nimi skontaktować i zobaczyć ofertę. Jeśli chodzi Ci o bezpieczeństwo to nie ma podstaw przeciw :)

Gość obcy1605
Wyszukuja moze w miare tanie ubezpieczenia ale ,ich prowizja jest okolo 200funtow od polisy .Wmowili mi ze z karty nie da rady zaplacic calej kwoty ubezpieczenia wymuslili jakies problemy i musze zrobic dodatkowy przelew na ich konto 200 funtow a kwota polisy 785 w sumie prawie 1000.Osobiscie nie polecil bym ich uslug ,lepiej poswiecic pol dnia i samemu cos znalezc.To jest typowe wykorzystanie niewiedzy klientai typowo Polskie jak najwiekszego zarobku na kliencie.Gdy zobaczylem kwote na polisie a ile zapłaciłem to mnie bardzo wkurzylo .