Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Majeczka_28

Praca na kamerce?

Polecane posty

Cześć, czy któraś z Was pracuje może na kamerkach on-linę i może napisać coś więcej, jak wygląda taka praca i czy można zarobić, pozdrawiam

Gość gość
też się na tym zastanawiałam, więc również proszę o jakieś info, pzdr

Gość gość
Calvin dobre zarobki I praca przyjemna. Trzeba pogadac i pokazac cycki. Nie jest ze. Nie gwalca. Musiala my tylko raz zrobic za darmo loda.

Gość gość
pierwsze slysze o tym calvinie - mozna cos wiecej? i jeszcze amateurcommunity mi sie obilo o uszy, zna ktos? pozdrawiam

Gość gość
obserwuje temat, ale chyba nikt nic nie wie, a też jestem ciekawą, słyszałam o amateurcommunity, ale tylko tyle, że istnieje taka strona i nic więcej, dziewczyny pomóżcie... :)

Gość gość
Jeśli jesteś otwarta i znasz chociaż trochę język obcy, to powinnaś sobie poradzić w tej pracy :) Zarobki mogą być bardzo wysokie (liczone w tysiącach) jeśli tylko będziesz miała dobre podejście do tej pracy. Mi bardzo pomaga jedna z dziewczyn z firmy, z którą współpracuję na kamerkach - Video Models www.video-models.pl :) Nieustannie służy mi pomocą, mogę do niej zadzwonić w każdej chwili i zawsze uzyskam cenną poradę, czy w kwestii serwisu, czy tego co robić żeby dużo zarabiać :) Dobrze mieć taką osobę, która na początku Twojej przygody z tą pracą poprowadzi Cię za rękę i wskaże kierunek, w którym powinnaś iść :) Wtedy jest o wiele łatwiej.

Gość gość
Bez sciemek.Jest to ciezki kawalek chleba i nie dla kazdego.Chcesz pozostac anonimowa (mam na mysli Twoje dane ?).Twarzy nie ukryjesz.No chyba ze chcesz robic pokazy w kominiarce.Chcesz ominac portale posredniczace ?Jest tylko jedno wyjscie.Prywatne pokazy skype ,whatsapp itd.I tu pojawiam sie ja.Moi klienci pochodza glownie z Usa uk i Canady.Ale ja jestem bardzo wymagajacy.. Od Ciebie wymagam -wysoka kultura osobista -musisz byc bardzo atrakcyjna.min 18 lat -pracowitosc (nie marnujmy swojego czasu jesli nie rozumiesz co to znaczy -minimum podstawowy angielski -kreatywnosc.... Moi klienci sa w stanie zaplacic 3-5 e za minute.Ja zajmuje sie wszystkim.Wybiore tylko nieliczne..Prosze o wiadomosc na maila ze zdjeciem i numerem telefonu. rrooberto40@o2.pl

dziewczyny jak kamerki to tylko na własna rekę w domu ! nigdy nie jakieś studia które zdzierają wiekszosc zarobionej przez was kasy 🙂 

zarobki na kamerkach mogą być rzędu 10 tys $ miesięcznie a możesz zarobić 100$ możliwości na pewno są ale trzeba uważać na oszustów 🙂

Znam apke na której można nieźle zarobić. Za samą rejestrację i weryfikacje dostajemy 10 zł. Później za każdą osobę która skorzysta z promocji dostajemy kolejne 10 zł  jeśli chcesz coś więcej wiedzieć to napisz do mnie srudek11@gmail.com